Νίκος Καρβέλας: Boho και σικ; Κι όμως το έκανε! Δες πώς συνδύασε το μαύρο του σακάκι
Showbiz

Νίκος Καρβέλας: Boho και σικ; Κι όμως το έκανε! Δες πώς συνδύασε το μαύρο του σακάκι

Για μια ακόμη φορά ο Νίκος Καρβέλας μαγνήτισε τα βλέμματα με την ξεχωριστή εμφάνισή του.

Ο Νίκος Καρβέλας βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει τον αγώνα Παναθηναϊκός – Βιγιαρεάλ και «έκλεψε» τις εντυπώσεις με την boho – σικ επιλογή του.

Ο ίδιος, απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του gossip-tv.gr έξω από το γήπεδο μια boho παντελόνα συνδυασμένη όμως με μαύρο κυριλέ σακάκι!

1695636504131-713651516-840521.jpg

Μπορεί να μην κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις και ο φωτογραφικός φακός να μην τον «τσακώνει» στην καθημερινότητά του όμως όταν αυτό συμβαίνει πάντα συζητιέται και τον παρατηρούν όλοι!

Δες τον κι εσύ

«Με τον Καρβέλα νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα: το σεξ δηλαδή. Η φύση σ’ το παίρνει κάποια στιγμή και αυτό. Έρχεται και σου λέει: Μπάστα, πάει αυτό. Και δεν είναι κακό. Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά; Και βασικά από αυτό που μας έχει μάθει η θρησκεία και οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν. Ενώ είναι απλά πράγματα που τα διδάσκει η φύση και μόνο…», δήλωσε πρόσφατα η Άννα Βίσση για τη σχέση τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved