Άλκης Κούρκουλος: Η τραγουδίστρια σύντροφός του, ο έρωτας και η καθημερινότητα μακριά από τα φώτα
Showbiz

Άλκης Κούρκουλος: Η τραγουδίστρια σύντροφός του, ο έρωτας και η καθημερινότητα μακριά από τα φώτα

Μια όμορφη και τρυφερή σχέση ζουν ο Άλκης Κούρκουλος και η Δήμητρα Σταθοπούλου, εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο.

Πολύ διακριτικά και σε χαμηλούς τόνους, οι δυο τους κυκλοφορούν μαζί στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας και, παρόλο που ο ηθοποιός τιμά με την παρουσία του την όμορφη σύντροφό του στις εμφανίσεις της αποφεύγουν να δίνουν τροφή για σχόλια. Είναι πολύ ερωτευμένοι και αρκετά βράδια τα περνούν παρέα, ωστόσο δεν θέλουν να χαλάσουν αυτή την όμορφη σχέση αλλάζοντας κάτι.

kourkoulsos-stathopoulou-(6).jpg

Ο φιλικός κύκλος τους είναι αρκετά μεγάλος και απαρτίζεται από πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως ηθοποιοί και μουσικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρκετά νεότερή του Δήμητρα Σταθοπούλου στέκεται πολύ διακριτικά στο πλευρό του Αλκη Κούρκουλου, γι' αυτό και η σχέση τους είναι πολύ ισορροπημένη. Χωρίς να «πνίγουν» ο ένας τον άλλον, ακολουθούν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και με κάθε ευκαιρία βρίσκουν κοινό ελεύθερο χρόνο για να είναι μαζί. Ανταλλάσσουν απόψεις για τα επαγγελματικά τους, ενώ στη σχέση τους κυριαρχούν η τρυφερότητα και το πραγματικό ενδιαφέρον.

Οι πληροφορίες της Realnews λένε ότι η όμορφη τραγουδίστρια λατρεύει τις βόλτες με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του ηθοποιού, ο οποίος έχει τη φήμη του ατίθασου, του ασυμβίβαστου και του καθόλου «δήθεν» ηθοποιού. Αν και γιος ενός από τους μεγαλύτερους σταρ του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, του Νίκου Κούρκουλου, δεν έχει «πατήσει» πάνω σε αυτή την τεράστια αναγνωρισιμότητα. Σε όλη τη διαδρομή του, δύσκολα ανοιγόταν και ποτέ δεν μιλούσε δημόσια για την προσωπική του ζωή. Μέχρι στιγμής, ο τίτλος του αμετανόητου εργένη τού ανήκει, καθώς, παρόλο που έχουν γίνει γνωστές αρκετές σχέσεις του, δεν έχει φτάσει μέχρι τον γάμο. Η Δήμητρα Σταθοπούλου έχει τελειώσει το Τμήμα Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ ξεκίνησε να εμφανίζεται επαγγελματικά σε μουσικές σκηνές της Αθήνας.

kourkoulsos-stathopoulou-(10).jpg

Η ερμηνεύτρια με τη ζεστή φωνή έχει πολλές και σημαντικές συνεργασίες στο μουσικό βιογραφικό της. Την πρωτοακούσαμε στο πλευρό των Μίμη Πλέσσα και Γιώργου Χατζηνάσιου και στη συνέχεια πλάι στον Δημήτρη Μητρο- πάνο, στον Γιάννη Κότσιρα και στον Γιώργο Νταλάρα. Το καλοκαίρι έκανε live εμφανίσεις με τον Δημήτρη Μπάση και τον Κώστα Μακεδόνα, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το τραγούδι «Νύχτες Σαββάτου». Αγαπά το περπάτημα κα ι της αρέσει να γνωρίζει νέες γωνιές της Αθήνας στον ελεύθερο χρόνο της.

Πηγή Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved