Χριστίνα Μπόμπα: Το χρυσό φόρεμα της γκαρνταρόμπας της που λατρέψαμε!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Το χρυσό φόρεμα της γκαρνταρόμπας της που λατρέψαμε!

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει επιστρέψει για τα καλά στα social media και μάλιστα ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών από τον γάμο φίλων της όπου ήταν κουμπάρα τους! 

Ο λόγος για την Εύα Δραγωνέα και τον Φίλιππο Φιοράκη που παντρεύτηκαν παρουσία καλών φίλων και στενών συγγενών. Μπορεί η νύφη να ήταν πανέμορφη μέσα στο υπέροχο, κεντητό με swarovski νυφικό της όμως τις εντυπώσεις έκλεψε και η κουμπάρα η οποία επέλεξε μία πραγματικά πολύ λαμπερή εμφάνιση.

Η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε για την περίσταση ένα ολόχρυσο στράπλες μάξι φόρεμα από τη Mezzo Mezzo Boutique σε στυλ fishnet που αναδείκνυε τις καμπύλες της και κολάκευε τη σιλουέτα της. Το συνδύασε με nude σανδάλια ενώ άφησε κάτω τα μαλλιά της σε wet look προκειμένου να αναδείξει το τέλειο μακιγιάζ που έκανε, το οποίο ναι μεν ήταν έντονο, όμως τής πήγαινε πολύ.

Φυσικά, νύφη και κουμπάρα ήταν οι πιο όμορφες της βραδιάς και έκαναν τη... διαφορά σε ό,τι αφορά το στυλ τους που ήταν απαράμιλλης αισθητικής.

Η όμορφη influencer έδωσε με αυτή την εμφάνισή της πολλές ιδέες σε όλες εμάς για το πώς μπορεί μία κουμπάρα σε γάμο να είναι εντυπωσιακή χωρίς πολλές παγιέτες και κραυγαλέα χτενίσματα, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved