Mente Fuerte Vs Μπάρκα: H απάντησή του στις νέες δηλώσεις της - «Έπεσε να μας φάει...»
Showbiz

Mente Fuerte Vs Μπάρκα: H απάντησή του στις νέες δηλώσεις της - «Έπεσε να μας φάει...»

O Mente Fuerte απάντησε στις νέες δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα με αφορμή την "κόντρα" τους που ξέσπασε για τη Μαρία Σολωμού και τις δηλώσεις που έκανε για τα κορίτσια που κάνουν αισθητικές επεμβάσεις. 

Χθες σε νέες δηλώσεις, η Δανάη τόνισε: «Εντάξει τώρα, εκτός του ότι ποτέ δεν έχουμε πει κάτι κακό για τη Μαρία Σολωμού. 15 φορές έχουμε παίξει συνεντεύξεις και την έχουμε εκθειάσει και μία φορά που διαφωνήσαμε στον τρόπο που είπε κάτι… Στη μία φορά που διαφωνήσαμε πέσανε να μας φάνε. Και δεν πέσανε όλοι. Ένας άνθρωπος!»

Και πρόσθεσε: «Δέκα φορές την έχουμε εκθειάσει τη γυναίκα. Μία φορά που κάπου διαφωνήσαμε, ξαφνικά έγινε ντόρος. Δηλαδή η Μαρία Σολωμού ή οποιοσδήποτε άνθρωπος, αν ρωτήσουμε για τις απόψεις τις δικές μου, συμφωνεί με όλα; Και ξαφνικά έγινε ένας ντόρος για το bullying. Ποιο bullying; Το bullying είναι να διαφωνείς με μια τοποθέτηση;»!

mente-fuerte-kata-mparka-1.jpg

Και κατέληξε η παρουσιάστρια: «Σε παρακαλώ! Ε μην τρελαθώ τώρα! Είναι αυτό που τα μεγαλοποιούμε για να υπάρχει ερώτηση και απάντηση. Λες και αυτό αφορά τον κόσμο. Ο καθένας είναι ωραίο να έχει τη γνώμη του. Οποιοσδήποτε άνθρωπος και αυτό παλεύουμε».

Λίγες ώρες μετά, ο ράπερ Mente Fuerte απάντησε μέσα από ένα Instagram Story: «Silence is the best responce to a fool – Η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση σε έναν ηλίθιο».

Δείτε το!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved