Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη Μύκονο και η μεγάλη έκπληξη!
Showbiz

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη Μύκονο και η μεγάλη έκπληξη!

Στη Μύκονο βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός και έκανε την έκπληξη το πρωί της Κυριακής.

Με αφορμή ένα φεστιβάλ που διεξήχθη για δεύτερη φορά στο νησί των Ανέμων, ο τραγουδιστής έδωσε δυναμικό παρών και αποδέχτηκε την πρόσκληση δίνοντας το δικό του vibe σε αυτή τη διοργάνωση.

Η αυλαία του φεστιβάλ άνοιξε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου με την επίσημη Τελετή Έναρξης της διοργάνωσης, σε ένα εξαιρετικό κάλεσμα συνεργατών και διοργανωτών, με θέα το υπέροχο νησί της Μυκόνου.

1695915091841-911228984-3.jpeg

Χριστίνα Καραμίχου, Γιώργος Ντάβλας, Βασιλική Μπαλιάκα, Σπύρος Κολοβός

Οι δράσεις συνεχίστηκαν το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου με τις παράλληλες εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα, στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε η τελετή της Ειρηνοδρομίας στην χώρα Μυκόνου όπου οι αθλητές και η διοργάνωση παρέδωσαν στον Δήμαρχο Μυκόνου το σύμβολο της «ελιάς» που σηματοδοτεί την έναρξη των αγώνων και πρεσβεύει τα επίκαιρα μηνύματα της ειρήνης, της φιλίας και του διαλόγου μεταξύ των λαών.

angela2.jpg

Η Άντζελα Γκερέκου.

Η Διεθνής Μαραθωνοδρόμος του ΜΕΑΣ Τρίτων, Σόνια Τσεκίνι, συνοδευόμενη από τους υπόλοιπους αθλητές παρέδωσε το επίκαιρο σύμβολο των αγώνων στο Δήμαρχο Μυκόνου, Κωνσταντίνο Κουκά, παρουσία της Προέδρου του Ελληνικού Τουρισμού Αντζελα Γκερέκου, της Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής του MRF Χριστίνας Καραμίχου, του Αντιδημάρχου Μυκόνου Μιλτιάδη Ατζαμογλου κ.α.

angela.jpeg

Μιλτιάδης Ατζαμόγλου (Αντιδήμαρχος Μυκόνου), Άντζελα Γκερέκου, Χριστίνα Καραμίχου

Με μεγάλο ενδιαφέρον και σημαντικούς ομιλητές, αργότερα την ίδια ημέρα, πραγματοποιήθηκε το συνέδριο με πρωτοβουλία της Χριστίνας Καραμίχου, με αντικείμενο τον αθλητικό τουρισμό στο πλαίσιο του 2ου Mykonos Running Festival, με παρουσιαστή τον άνκορμαν του Δελτίου Ειδήσεων του Alpha, Aντώνη Σρόιτερ.

Η μεγάλη έκπληξη... Κωνσταντίνος Αργυρός

Η μεγάλη έκπληξη των αγώνων έγινε την Κυριακή, κατά την εκκίνηση, με τον καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Αργυρό, να κηρύσσουν με το Δήμαρχο την έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος στο Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 2.5km και στις απονομές να βραβεύουν τους νικητές με τα μετάλλια τους.

5.jpeg

Οι Νικητές του Ημιμαραθωνίου στην κατηγορία των αντρών μαζί με τον Κωνσταντίνο Κουκά (Δήμαρχος Μυκόνου), Κωνσταντίνο Αργυρό, Βασιλική Μιλλούση (Πρωταθλήτρια), Σουλεϊμάν Χαμίντ Σάλεμ Αλ Μαζρούι (Πρέσβης των ΗΑΕ στην Ελλάδα), Χριστίνα Καραμίχου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved