Ρέβη:Ο γιος της είναι ένας μικρός Αποστόλης Τότσικας!Η ομοιότητα,η βόλτα στο Λυκαβηττό & η συγκίνηση
Showbiz

Ρέβη:Ο γιος της είναι ένας μικρός Αποστόλης Τότσικας!Η ομοιότητα,η βόλτα στο Λυκαβηττό & η συγκίνηση

Μια ευτυχισμένη οικογένεια έχουν δημιουργήσει ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη.

Το ζευγάρι έχει δυο υπέροχα παιδιά, τα οποία όσο μεγαλώνουν τόσο περισσότερο μοιάζουν στον μπαμπά Αποστόλη, έχοντας βέβαια πάρει και χαρακτηριστικά από την κούκλα μαμά.

Στις πρόσφατες φωτογραφίες όμως που ανέβασε η Ρούλα Ρέβη με τον γιο της, στα μάτια του Μιχαήλ Άγγελου είδαμε έναν μικρό Αποστόλη. Μπαμπάς και γιος έχουν απίθανη ομοιότητα!

roula.revi_348858454_579122434364698_5643897301911120648_n.jpg

Ο μικρός γιος της οικογένειας απόλαυσε βόλτα με τη μαμά, Ρούλα κι εκείνη μας συγκίνησε μέσα από την ανάρτησή της, φέρνοντας στο μυαλό της εικόνες της δικής της παιδικής και εφηβικής ηλικίας με κέντρο της τον Λυκαβηττό.

«Γεννημένη στο πασαλιμάνι αλλά πάντα ονειρευόμουν να μείνω στο Λυκαβηττό . 16 χρόνων πήγαινα στις πρώτες συναυλίες μου ανέβαινα στην εκκλησία καθόμουν στην άκρη του λόφου κρεμούσα τα πόδια μου από κάτω και έκανα όνειρα , απλά όνειρα πως είμαι πολύ ελεύθερη και ζω στο κέντρο της πόλης και μεγάλα πράγματα θα μου συμβούν! Το έκανα , όταν μπόρεσα πήγα εκεί νοίκιασα το πρώτο μου διαμέρισμα και έβλεπα το λόφο κάθε απόγευμα να τον χτυπά ο τελευταίος ήλιος της μέρας . Πολλές συναυλίες πολλές βόλτες πολλά βραδιά πάνω κάτω , Εξάρχεια Λυκαβηττός και πίσω και φίλοι και έρωτες και κλάματα και γέλια και μετά τη δουλειά πάντα ανέβαινα εκεί . Όλες τις αποφάσεις της ζωής μου τις έχω πάρει εκεί πάνω . Με το αυτοκίνητο αργότερα ανέβαινα πολύ νωρίς το πρωί πάρκαρα και κοιτούσα την πόλη . Με κρύο με ζέστη με χιόνι με βροχή ο Λυκαβηττός μου ήταν εκεί γεμάτος ενέργεια και μυρωδιά Αθήνας σήμερα πήγα με τον Άγγελο και ετοίμαζαν μια συναυλία , μας έπιασε η βροχή και τρέχαμε και γελάγαμε και έτσι μπόρεσα να του πω την ιστορία μου με το Λυκαβηττό ! Ήταν πάλι τόσο ζωντανός , χάρηκα που μπόρεσε να τον δει έτσι ❤️».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved