Θεοφανία Παπαθωμά: Η ανακοίνωσή της λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσουν οι φήμες χωρισμού από τον Πετράκο
Showbiz

Θεοφανία Παπαθωμά: Η ανακοίνωσή της λίγες ώρες πριν κυκλοφορήσουν οι φήμες χωρισμού από τον Πετράκο

Η Θεοφανία Παπαθωμά έχει επιλέξει να «μιλάει» μόνο μέσα από τους ρόλους που αναλαμβάνει και να κρατάει την προσωπική της ζωή καλά κρυμμένη από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Μόλις λίγες ώρες πριν αρχίσουν να ακούγονται έντονες φήμες περί χωρισμού της από τον Γρηγόρη Πετράκο μετά από δέκα χρόνια σχέσης, η όμορφη ηθοποιός και δικηγόρος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια ευχάριστη εξέλιξη στις σπουδές της που συνεχίζει ακάθεκτη.

Ως γνωστόν, η όμορφη πρωταγωνίστρια συγχρόνως με τις τηλεοπτικές της δουλειές, διαβάζει και πολύ για την άλλη ιδιότητά της, ως δικηγόρος.

Όπως ανέφερε στην τελευταία ανακοίνωσή της: «Με την εκπόνηση της Διπλωματικής Εργασίας μου με θέμα: "Δίκαιο και Αρχαίο Ελληνικό Θέατρο: Συγκριτική Μελέτη" αποχαιρετώ σήμερα ένα πνευματικό ταξίδι που με έκανε πιο πλούσια και πιο χαρούμενη! Ευχαριστώ τους καθηγητές μου κ. Ελίνα Μουσταΐρα,
κ. Ανδρέα Χέλμη, κ. Φίλιππο Βασιλόγιαννη για την πολύτιμη βοήθεια και τη γνώση.
Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους συμφοιτητές μου, που έκαναν αυτό το ταξίδι πιο όμορφο! Εύχομαι κι εις άλλα με Υγεία!».

Καμία αναφορά λοιπόν σε ό,τι έχει να κάνει με την προσωπική της ζωή και τις φήμες που τη θέλουν να έχει δώσει τέλος στη σχέση της με τον πατέρα των δύο κοριτσιών της, τον Γρηγόρη Πετράκο.

papathoma.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved