Μαίρη Χρονοπούλου: Η στενή φιλία με τον Νίκο Κούρκουλο, τα λόγια αγάπης και η κουμπαριά
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Η στενή φιλία με τον Νίκο Κούρκουλο, τα λόγια αγάπης και η κουμπαριά

Στενή ήταν η φιλία της Μαίρης Χρονοπούλου με τον Νίκο Κούρκουλο, μια φιλία η οποία επισφραγίστηκε με κουμπαριά.

Ανατρέχοντας στις ταινίες που απορυθμίζονται στο βιογραφικό της δεν μπορείς να μην ξεχωρίσει εκείνη που συνεργάστηκε με τον Νίκο Κούρκουλο. Πρόκειται για την ταινία «Κοινωνία ώρα μηδέν», η οποία τη σεζόν 1966-67 που προβλήθηκε στις αίθουσες, έκοψε 596.289 εισιτήρια.

Σε αυτή μάλιστα πηγές αναφέρουν πως ο Νίκος Κούρκουλος είχε θέσει ως όρο να συμπρωταγωνιστήσει η Μαίρη Χρονοπούλου. Η εταιρεία αποδέχθηκε το αίτημά του και η ταινία με αυτό το δίδυμο έμεινε στην ιστορία.

xronopoyloy-koyrkoylos-(7).jpg

«Ο Κούρκουλος μού λείπει περισσότερο. Ήταν και οικογένειά μου. Μόνο που το σκέφτομαι αρρωσταίνω.», είχε πει σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις η Μαίρη Χρονοπούλου για τη σχέση της με τον Νίκο Κούρκουλο. Μια σχέση, η οποία επισφραγίστηκε με κουμπαριά μιας που η ηθοποιός έχει βαφτίσει τον Άλκη Κούρκουλο.
«Τα πάντα ήξερε δυστυχώς για τα προσωπικά μου. Το τι άκουγα! Έχει τραβήξει και αυτός με τα παθήματα τα δικά μου. Με προστάτευε, με φρόντιζε, με μάλωνε. Ήταν ό,τι πιο κοντινό είχα στη ζωή μου».

xronopoyloy-koyrkoylos-(1).jpg

«”Δεν σ΄ αντέχω” ήταν η πιο σπουδαία συμβουλή που μου είχε δώσει. Τον είχα πάρει τηλέφωνο βράδυ και του είπα “Έλα γρήγορα Νίκο, θα με σκοτώσει αυτός”. Ήρθε με τη μηχανή, μπουφάν, “καθάριζε” ωραία, γενναία, τον πλάκωνε τον σύντροφο που με είχε κακομεταχειριστεί. Περίμενε ως το πρωί να έρθει ο κλειδαράς να μου αλλάξει κλειδαριά. Τα άκουγα όλη τη νύχτα.
Πέρναγε ένας μήνας δύο μήνες και με το πρόσωπο αυτό ή το είχα συγχωρήσει και πίναμε καφεδάκι μαζί. Μας έβλεπε ο Νίκος και ήταν έξω φρενών, και μου έλεγε “Βρε Μαίρη, τον χτύπησα τον άνθρωπο, τον έβρισα, δεν του μιλάω και εσύ πίνεις καφέ μαζί του;”», έχει εξομολογηθεί η Μαίρη Χρονοπούλου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved