Ευγενία Ξυγκόρου: Η ηλικία, οι σπουδές και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο Προξενιό της Ιουλίας
Showbiz

Ευγενία Ξυγκόρου: Η ηλικία, οι σπουδές και ο πρωταγωνιστικός ρόλος στο Προξενιό της Ιουλίας

Η Ευγενία Ξυγκόρου έχει καταφέρει ως Ιουλία στη νέα σειρά του Alpha Το προξενιό της Ιουλίας να καθηλώσει με την ομορφιά της αλλά και την ερμηνεία της τους τηλεθεατές. 

Φρέσκο, άκαυτο πρόσωπο, εντυπωσιακή, ξεχωριστή, ταλαντούχα... Τι άλλο θέλει ένα νεαρό κορίτσι για να μετατραπεί από ενζενί σε πρωταγωνίστρια; Τίποτα, προσθέτουμε εμείς για την 26χρονη ηθοποιό η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω, με όνειρο να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Ήδη μάλιστα είναι φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ έχει σπουδάσει και στη δραματική σχολή «Ακαδημία Τεχνών 100».

Ο ρόλος της Ιουλίας στη νέα σειρά του Alpha που έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου, δεν ήταν ο πρώτος για την Ευγενία Ξυγκόρου. Έκανε τα πρώτα της βήματα άλλωστε στο θέατρο και συγκεκριμένα στις θεατρικές παραστάσεις: «Σαν Θεός» το 2017, «Το σπίτι των επιθυμιών» το 2020 και «Ψηλά απ’ τη γέφυρα» πέρυσι. Όσο για την τηλεόραση που τη λάτρεψε καθώς σαγήνευσε μονομιάς τον φακό, τη γνωρίσαμε το 2018 ως Δανάη στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Επιστροφή». Πέρυσι έπαιξε στη σειρά της ΕΡΤ «Αγάπη παράνομη» όπου υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της Χρυσαυγής σε έξι επεισόδια, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

«Για όλες τις δουλειές, όπως και τώρα στο Προξενιό της Ιουλίας, πιστεύω ότι δε θα γίνουν, ότι μου κάνουν πλάκα, ότι αύριο θα πάω στο γύρισμα και δε θα είναι κανείς εκεί! Αδυνατώ να πιστέψω ότι έχω κλείσει μια δουλειά και ότι πάνε καλά τα πράγματα. Συνεπώς, δεν είναι κάτι που έχω συνειδητοποιήσει γενικότερα. Απλώς πάω στη δουλειά, μπαίνω στην καθημερινότητά της και μετά δεν το σκέφτομαι καθόλου», είχε δηλώσει πρόσφατα η ίδια σε συνέντευξή της στο Madame Figaro.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved