Πύρρος Δήμας-Αφροδίτη Σκαφίδα: Ο «σιωπηλός» έρωτας & η νέα αρχή με τον ερχομό του παιδιού τους!
Showbiz

Πύρρος Δήμας-Αφροδίτη Σκαφίδα: Ο «σιωπηλός» έρωτας & η νέα αρχή με τον ερχομό του παιδιού τους!

Για την Αφροδίτη Σκαφίδα θα είναι το πρώτο παιδάκι της, για τον Πύρρο Δήμα όμως θα είναι το πέμπτο και το περιμένει με την ίδια λαχτάρα!

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της αθλήτριας του άλματος επί κοντώ και πρώην παίκτριας του Survivor και του Survivor All Star, έγινε προ ημερών όταν η ίδια μαζί με τον σύντροφό της Πύρρο Δήμα εμφανίστηκαν χαμογελαστοί σε εκδήλωση για την υποψηφιότητα εκείνης στις δημοτικές εκλογές.

Φορούσε ένα στενό χακί φόρεμα που τόνιζε την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της ενώ από πάνω είχε καλυφθεί με ένα λευκό σακάκι που όμως άφηνε εκτεθειμένο το επίμαχο σημείο.

2428_AFRODITI_SKAFIDA_PIROS_DIMAS_372022.jpg

Διακριτικός έρωτας

Είχαν περάσει ήδη τέσσερα χρόνια από τότε που ο Πύρρος Δήμας αποχαιρετούσε για πάντα τη γυναίκα του και μητέρα των παιδιών του Αναστασία Σδούγκου μετά από σκληρή μάχη που είχε δώσει με τον καρκίνο. Η απώλεια αυτή τον λύγισε, τον έκανε να γονατίσει, τον κατακεραύνωσε όμως ο Πύρρος Δήμας βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη να σηκωθεί ξανά και να παλέψει για να μεγαλώσει τα 4 παιδιά του, ειδικά τα μικρότερα που είχαν την απόλυτη ανάγκη του. Ξαφνικά, ο Πύρρος Δήμας, ο γίγαντας της Άρσης Βαρών αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή. Ήταν το 2021 όταν οι φωτογραφικοί φακοί τον απαθανάτισαν για πρώτη φορά με την πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ Αφροδίτη Σκαφίδα. Είχε ήδη συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor το 2019. Μάλιστα είχε καταφέρει τότε να φτάσει στην τελική τετράδα των φιναλίστ του παιχνιδιού όμως δεν έφτασε ποτέ στη λαμπερή βραδιά του μεγάλου τελικού καθώς ήταν η τελευταία που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η 41χρονη σήμερα αθλήτρια, έκανε ακόμα μία προσπάθεια και στο Survivor All Star, όμως όπως θα θυμάστε οι περισσότεροι, αποβλήθηκε από το παιχνίδι όταν κυκλοφόρησε βίντεο από τον Άγιο Δομίνικο με την ίδια να τρώει κρυφά από τους συμπαίκτες της. Η Αφροδίτη δεν έδωσε εξηγήσεις για το συγκεκριμένο βίντεο. Προτίμησε τη σιωπή, όπως ακριβώς δηλαδή προτιμά και ο Πύρρος Δήμας να κινείται και στην προσωπική του ζωή, χωρίς τυμπανοκρουσίες και θόρυβο.

Σοβαρή εξέλιξη

Όσοι είδαν την Αφροδίτη με τον Πύρρο πέρυσι στο καλοκαίρι στην Επίδαυρο μαζί με τον γιο του, Νικόλα, όπου είχαν σπεύσει να παρακολουθήσουν όλοι μαζί παράσταση, αρχικά απόρησαν, όμως στη συνέχεια χάρηκαν που αντιλήφθηκαν ότι αυτή η σχέση όδευε προς άλλα πιο σταθερά μονοπάτια. Ήθελαν να είναι μαζί και να έχουν μία σταθερότητα στη ζωή τους και προφανώς η Αφροδίτη ήταν αρεστή και στα υπόλοιπα τρία παιδιά του Ολυμπιονίκη, την Ελένη, τον Βίκτωρα και τη Μαρία.

Αν και δεν αρέσκονται σε δηλώσεις ο ένας για τον άλλον ή για τη σχέση τους, η μόνη φορά που ο Πύρρος Δήμας μίλησε για τη σύντροφό του ήταν τον Οκτώβριο του 2022, όταν θέλησε να εκφράσει ένα παράπονό του: «Δόξα τω Θεώ, είμαστε καλά. Στενοχωριέμαι, γιατί η Αφροδίτη συμμετείχε σε ένα παιχνίδι και περισσότεροι την ξέρουν από εκεί» είχε πει.

Κανένα παράπονο όμως ή κανένα σχόλιο δεν είναι ικανό για να συννεφιάσει τον ξάστερο ουρανό του ζευγαριού που πλέον ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του το παιδί του έρωτά του...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved