H Καίτη Φίνου θέλησε να αποχαιρετήσει τη Μαίρη Χρονοπούλου με σπάνιες throwback φωτογραφίες!
Showbiz

H Καίτη Φίνου θέλησε να αποχαιρετήσει τη Μαίρη Χρονοπούλου με σπάνιες throwback φωτογραφίες!

Ασταμάτητες είναι οι αφιερώσεις και τα τρυφερά μηνύματα με τα οποία αποχαιρετούν οι επώνυμοι τη Μαίρη Χρονοπούλου, τη δική τους Μαίρη που τόσο πολύ αγάπησαν. 

Χθες (6/10) η μεγάλη κυρία του Ελληνικού κινηματογράφου έφυγε για τη γειτονιά των Αγγέλων, χάνοντας τη μάχη που έδινε για τη ζωή της μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε μέσα στο σπίτι της. Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν διασωληνωμένη στην εντατική του Ευαγγελισμού και παρά τις ελπίδες όλων ότι η Μαίρη Χρονοπούλου θα τα κατάφερνε για ακόμα μία φορά, τελικά, δεν μπόρεσε.

Όλοι όσοι τη γνώρισαν θα τη θυμούνται με πολλή αγάπη για τη γοητεία, το ταλέντο, τη δοτικότητά της και το ήθος της. Ανάμεσά τους και η Καίτη Φίνου η οποία θέλησε να αποχαιρετήσει την καλή της φίλη με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

Έψαξε λοιπόν και βρήκε όμορφες κοινές τους φωτογραφίες από το παρελθόν τις οποίες είχε φυλάξει σαν φυλαχτό στο προσωπικό της αρχείο.

Τις ανέβασε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα τους αποχαιρετώντας τη Μαίρη Χρονοπούλου:

«Τέτοιες στιγμές θα έχω στη μνήμη μου...
και δεν θα μπω σε λεπτομέρειες που τις κρατώ για μένα...»

Δείτε τις παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved