Μαίρη Συνατσάκη: Το Σαββατιάτικο color matching με την κατάξανθη fashion icon κόρη της
Showbiz

Μαίρη Συνατσάκη: Το Σαββατιάτικο color matching με την κατάξανθη fashion icon κόρη της

Μαίρη και Ολίβια, Ολίβια και Μαίρη με μοναδικό color matching σύνολο!

Η κόρη της Μαίρης Συνατσάκη έχει μεγαλώσει και πλέον συνοδεύει τη μαμά στις δουλειές της.

Έτσι λοιπόν Σάββατο μεσημεράκι οι δυο τους ετοιμάστηκαν και πόζαραν στο φακό με απίθανα outfits.

mairiboo_1692120614_3170059933696445879_3771522.jpg

Η μικρή Ολίβια είναι ένα κατάξανθο χαριτωμένο κορίτσι που με τις επιλογές της μαμάς γίνεται το απόλυτο fashion icon του Instagram.

«Ελαφρυ μπεζ color matching με ΛιβιΛου για να πάμε στις δουλειές μας. - λιποθυμώ🫠», έγραψε η Μαίρη στη λεζάντα που συνόδεψε τη φωτογραφία και έγινε χαμός από σχόλια.

Δες το ποστ της

https://www.instagram.com/p/CyF588hLNiu/

«Δεν σταμάτησα να κάνω ψυχοθεραπεία. Γέννησα Δευτέρα, Πέμπτη γύρισα σπίτι και την Παρασκευή έκανα την πρώτη online συνεδρία. Φυσικά επειδή εγώ το ήθελα. Ο άνθρωπος που είχε πει να το πάμε όπως νιώθω και όπως αισθάνομαι. Εγώ ένιωθα και αισθανόμουν ότι θέλω να μιλήσω. Ειδικά στην αρχή που είχα τα baby blues. Σας έχω πει γι’ αυτά στο instagram, όπου και με ρωτάγατε για την επιλόχειο κατάθλιψη. Η επιλόχειος κατάθλιψη είναι μία πολύ συγκεκριμένη κατάσταση που μπορεί εκτός από ψυχοθεραπεία, να χρειαστεί και αγωγή. Τα baby blues είναι μία συνθήκη που οφείλεται πάρα πολύ στην τεράστια ορμονική αλλαγή που συμβαίνει μετά τη γέννα μαζί με τη γενικότερη αλλαγή, αλλά είναι ορμονικό ζήτημα και αυτορυθμίζεται μετά από κάποιες μέρες. Αυτή η συνθήκη μπορεί να κρατήσει από μία εβδομάδα μέχρι 15 μέρες. Αν κρατήσει περισσότερο, καλό είναι να το δει παραπάνω, είναι ένα αίσθημα θλίψης που έρχεται, ενώ όλα είναι καλά, κι εκεί σε μπερδεύει. Είχα πει τότε στο Instagram ότι με βοηθούσε να κλαίω, το είχα πει και τότε στους δικούς μου ανθρώπους για να το ξέρουν γιατί με έπιανε όσο η μέρα άλλαζε κι ερχόταν η νύχτα», έχει πει η Μαίρη Συνατσάκη για την επιλόχειο κατάθλιψη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved