Δημήτρης Γιώτης: «Με κάνει ευτυχισμένο ο γιος μου και μόνο που αναπνέει…»
NDP photo agency
Showbiz

Δημήτρης Γιώτης: «Με κάνει ευτυχισμένο ο γιος μου και μόνο που αναπνέει…»

Έχει μια αξιόλογη πορεία στον χώρο της υποκριτικής. Έχει συνεργαστεί με σπουδαία ονόματα του χώρου και οι όποιες δυσκολίες συνάντησε στον δρόμο του, μόνο πιο δυνατό τον έκαναν. Ο Δημήτρης Γιώτης μίλησε στο «Λοιπόν» για τα νέα του σχέδια και την απόφασή του να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

-Τι είναι αυτό που σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένο;

Ο γιος μου! Και μόνο που υπάρχει! Και μόνο που αναπνέει…!

1D8A8647.jpg

Δημήτρης Γιώτης

-Ποια είναι τα όνειρά σου για το μέλλον;

Να κάνω τα ταξίδια που ονειρεύομαι, να παίξω τους ρόλους που έχω φυλαγμένους στο συρτάρι και να φανώ χρήσιμος στα πολιτιστικά της Γλυφάδας, αντάξιος της εμπιστοσύνης του Δημάρχου μας κυρίου Παπανικολάου και των Δημοτών μας, αν και εφόσον μου δώσουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους βέβαια.

-Ποια είναι τα επόμενα σχέδια σου όσον αφορά το θέατρο;

Έχω κάτι υπέροχο στα σκαριά, μα τώρα είμαι δοσμένος στον αγώνα για τις επερχόμενες εκλογές της 8ης Οκτωβρίου…. Α! και θα επαναλάβω το «Ημερολόγιο ενός Τρελού» σύντομα… Μου ζητήθηκε και δεν μπορώ να αντισταθώ.

giotis-katw.jpg

Δημήτρης Γιώτης

-Πώς σου φαίνονται ότι πλέον οι ηθοποιοί διαλέγονται με βάση τους followers

Τι να σχολιάσω τώρα; Σημεία των καιρών… Ντρέπομαι… Αλλά φταίμε κιόλας, είμαστε μπάτε σκύλοι αλέστε… Συγγνώμη μπορεί κάποιες φορές να μην παίζω στην πρώτη γραμμή, εγώ την τέχνη την περιφρουρώ, την σέβομαι και την τιμώ… Έμαθα αλλιώς, άλλες αξίες… Τώρα ούτε ήθη, ούτε έθιμα…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved