Ηρώ Κυριακάκη: Έτσι είναι σήμερα η 91χρονη πλέον «Κατερίνα» από τα Κόκκινα Φανάρια
Showbiz

Ηρώ Κυριακάκη: Έτσι είναι σήμερα η 91χρονη πλέον «Κατερίνα» από τα Κόκκινα Φανάρια

H εμφάνισή της στα θρυλικά «Κόκκινα Φανάρια» μας έχει μείνει αξέχαστη αλλά η Ηρώ Κυριακάκη έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στο θεατρικό σανίδι.

Η ηθοποιός η οποία μας συγκλόνισε ως κινηματογραφική «Κατερίνα» είναι καλά στην υγεία της παρόλο που αρκετοί θεωρούν τα τελευταία χρόνια πως δεν βρίσκεται στη ζωή.

Με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο instagram ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρεται στην ηθοποιό η οποία βρέθηκε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Ηρώ Κυριακάκη

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

«Όταν οι ηθοποιοί μας της παλιότερης γενιάς έρχονται στο Σωματείο μας δεν είναι μόνο τιμή είναι και μεγάλο κέρδος για όλους μας. Μας δίνουν τα φώτα τους, την λάμψη τους και την αγάπη για το σινάφι μας. Η εμβληματική φιγούρα της σπουδαίας Ηρώς Κυριακάκη ως Κατερίνα από τα Κόκκινα Φανάρια δεν μπορεί από κανέναν να ξεχαστεί. Οι ρόλοι της στο Θέατρο Τέχνης όπου ήταν στέλεχος αξέχαστοι.

Σήμερα στα 91 της, γεμάτη σοφία και πολυταξιδεμένη έχει τόσα να μας αφηγηθεί…Χαίρομαι που την γνώρισα από τα νεανικά μου χρόνια μιας και είναι εξ αγχιστείας συγγενής μου και χαίρομαι που την έχουμε ξανά στο Σωματείο μας. Πολλοί κακώς θεωρούσαν ότι έχει φύγει από την ζωή, όμως η Ηρώ είναι γερή και δυνατή κοντά μας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε παρακάτω πως είναι σήμερα

https://www.instagram.com/p/CyOggR8I_mx/

Γεννήθηκε στον Πόρο και σπούδασε σκηνοθεσία και θέατρο στη σχολή του Καρόλου Κούν. Έπαιξε κοντά στον Κουν στο έργο Θείος Βάνιας του Αντόν Τσέχωφ και στο Τελευταίο φθινόπωρο του Αλέξη Δαμιανού.

Στον κινηματογράφο είχε σημαντικές συμμετοχές, όπως στα Κόκκινα φανάρια μαζί με γνωστούς ηθοποιούς (όπως οι Τζένη Καρέζη, Γιώργος Φούντας, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Δέσπω Διαμαντίδου, Μάνος Κατράκης, Μαίρη Χρονοπούλου, Φαίδων Γεωργίτσης, Αλεξάνδρα Λαδικού, Ελένη Ανουσάκη, Νότης Περγιάλης, Κώστας Κούρτης, Κατερίνα Χέλμη), αλλά και στα Παιδιά της χελιδόνας με τους Αλέκο Αλεξανδράκη, Μαίρη Χρονοπούλου, Βασίλη Διαμαντόπουλο, Ηλία Λογοθέτη, Πέρη Μιχαηλίδη, Στέφανο Ληναίο, Σοφία Αλιμπέρτη, Στέλιο Λιωνάκη, Θάνο Γραμμένο, Δημήτρη Πουλικάκο, Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Φαίδρα Νούτσου.

Παντρεύτηκε τον κινηματογραφιστή Σταύρο Τορνέ, ο οποίος πέθανε το 1988.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved