Κλέλια Ανδριολάτου: Έκανε το απόλυτο ανδρόγυνο look - Το κοστούμι που επέλεξε
Showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου: Έκανε το απόλυτο ανδρόγυνο look - Το κοστούμι που επέλεξε

Να εντυπωσιάσει για άλλη μια φορά τους διαδικτυακούς της φίλους κατάφερε η Κλέλια Ανδριολάτου κάνοντας την έκπληξη και ενδυματολογικά. 

Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του «Maestro» έκανε το απόλυτο ανδρόγυνο look επιλέγοντας κοστούμι από τη νέα συλλογή της Βάσιας Κωσταρά.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και οι followers της παίρνουν έμπνευση από τα μοδάτα ντυσίματά της. Είναι γνωστό εξάλλου πως ακολουθεί πάντοτε τα τελευταία trends και απολαμβάνει να δημιουργεί στιλάτα outfits.

KLELIA!2

Κλέλια Ανδριολάτου

Η Κλέλια Ανδριολάτου έδωσε για άλλη μια φορά στιλιστική έμπνευση στο κοινό της καθώς εμφανίστηκε με ανδρόγυνο look. Το Γκρι με ρίγες κοστούμι που είναι από τη νέα συλλογή της φίλης της, το φόρεσε με πουκάμισο και γραβάτα. Όπως τονίζει και η ίδια μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και να απογειώσει κάθε εμφάνιση.

Το σετ που επέλεξε αποτελείται από το φαρδύ παντελόνι, το blazer και τον κορσέ ενώ φόρεσε και ένα πουκάμισο σε λευκό χρώμα και μια γραβάτα αποδεικνύοντας πως τα ανδρόγυνα look μπορούν να είναι sexy και άκρως θηλυκά.

Δείτε τις εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved