Σωτηροπούλου: Έγινε νονά και εντυπωσίασε με την κομψή εμφάνισή της! Τα παπούτσια που θα λατρέψεις
Showbiz

Σωτηροπούλου: Έγινε νονά και εντυπωσίασε με την κομψή εμφάνισή της! Τα παπούτσια που θα λατρέψεις

Νονά έγινε η Τόνια Σωτηροπούλου

Το ονειρεμένος μυστήριο έγινε στην Ύδρα και η ηθοποιός έκανε την πιο κομψή εμφάνιση μαγνητίζοντας τα βλέμματα με τις επιλογές της.

toniasotiropoulou_1693400266_3180794437389509509_215089144.jpg

Η Τόνια Σωτηροπούλου διαθέτει μεσογειακή σιλουέτα οπότε το κομψό wrap dress σχεδιασμένο από τους MiRo ήταν ιδανικό τόσο για τον σωματότυπό της όσο και για τη περίσταση. Αυτό όμως που έκανε την εμφάνισή της ακόμη πιο εντυπωσιακή ήταν τα ολόχρυσα παπούτσια που επέλεξε ώστε να ολοκληρώσει το σύνολό της.

Τα μαλλιά της είχε πιασμένα σε μια κομψή αλογοουρά ενώ για το μακιγιάζ της επέλεξε nude αποχρώσεις, τονίζοντας μόνο τα χείλη της.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

Όσο για το πώς διατηρεί την σιλουέτα της, η ίδια έχει πει πως: «Το πρωί θα φάω γιαούρτι µε φράουλες ή κάποιο άλλο φρούτο εποχής µε ελάχιστο µμέλι ή θα πιώ έναν φρέσκο χυμό µε πολλά φρούτα στον οποίο βάζω µμέσα και γιαούρτι. Για σνακ συνήθως τρώω ένα αβοκάντο, το οποίο κόβω στη µέση και βάζω γιαούρτι, τυρί, αλάτι, πιπέρι και λίγο λάδι. Είναι ένα σνακ πολύ θρεπτικό, πλούσιο σε ω-3 λιπαρά, που µου δίνει πολλή ενέργεια. Το µεσημέρι θα φάω µια πολύχρωµη σαλάτα µε φρούτα και λαχανικά, και το βράδυ κάτι ελαφρύ, θρεπτικό και ταυτόχρονα νόστιµο. Γενικά τρώω πολλές σαλάτες, όσπρια αλλά και υποκατάστατα κρέατος όπως η σόγια. Για παράδειγμα, µια µπολονέζ µε κιμά σόγιας, που έχει 92% λιγότερα λιπαρά χωρίς να υστερεί καθόλου σε γεύση», έχει αναφέρει χαρακτηριστικά στο περιοδικό Forma.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved