Μαρία Ναυπλιώτου: «Λατρεύω την ταβανοσκόπηση. Ταβανοσκοπώ πλέον χωρίς ενοχές. Δεν έχω καλύτερο»
Showbiz

Μαρία Ναυπλιώτου: «Λατρεύω την ταβανοσκόπηση. Ταβανοσκοπώ πλέον χωρίς ενοχές. Δεν έχω καλύτερο»

Για τη ζωή του ηθοποιού, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, αν σκέφτηκε να τα παρατήσει αλλά και για την ταβανοθεραπεία που κάνει πλέον χωρίς ενοχές, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρία Ναυπλιώτου.

Χρειάστηκε να παλέψεις για να αποδεχτείς τον εαυτό σου;

«Όλοι έχουμε δύσκολες και σκοτεινές γωνίες που δυσκολευόμαστε πολύ να τις πλησιάσουμε. Όλοι δυσκολευόμαστε να έρθουμε σε επαφή με πράγματα που μας πονάνε. Έτσι όμως γνωρίζεις τον εαυτό σου και αρχίζεις να φροντίζεις μόνος σου εκείνα που σε πονάνε. Δυστυχώς, ελάχιστοι καταναλώνουν ενέργεια και χρόνο για κάτι τέτοιο. Ακούω να λένε συχνά το περίφημο «εγώ τα ’χω βρει με τον εαυτό μου». Όταν το ακούω αυτό, σκέφτομαι «πού έχω παρκάρει το αυτοκίνητό μου;». Είναι μια κουβέντα που τις περισσότερες φορές μάλλον το αντίθετο δηλώνει.»

1675031862130-93742714-nafpiotou-3.jpg

Είναι εύκολη η ζωή ενός ηθοποιού του θεάτρου; Εννοώ ακόμα και βιοποριστικά.

«Όχι, δεν είναι. Γενικά δεν είναι εύκολη η ζωή του ηθοποιού - είτε κάνει τηλεόραση, είτε θέατρο. Αν κάποιος πιστεύει ότι θα γίνει πλούσιος με το να είναι ηθοποιός, έχει κάνει τεράστιο λάθος και θα πρέπει να αλλάξει τώρα πορεία. Τώρα όμως.»

Εσύ σκέφτηκες ποτέ να τα παρατήσεις;

«Υπάρχουν στιγμές που είναι τόσο δύσκολες και κουραστικές οι συνθήκες, που είναι τόσο ψυχοφθόρο, που έχω σκεφτεί να αποσυρθώ. Κι ύστερα έχω επιλέξει το θέατρο ξανά.»

Δεν μπορείς να ξεφύγεις;

«Όλα μπορεί να τα κάνει ένας άνθρωπος. Κι όταν ήμουν χορεύτρια νόμιζα ότι θα πεθάνω χορεύτρια. Κι έγινα ηθοποιός. Τώρα, ναι είμαι ηθοποιός. Δεν ξέρω τι θα γίνει αύριο, θα δούμε»

Η ζωή σου πώς είναι σήμερα; Θέατρο και πάλι θέατρο;

«Όχι, δεν έχει να κάνει μόνο με θέατρο. Αγαπώ πολύ τη λογοτεχνία αλλά αυτή η αγάπη υπήρχε και πριν από το θέατρο. Επίσης λατρεύω την ταβανοσκόπηση. Ταβανοσκοπώ πλέον χωρίς ενοχές. Δεν έχω καλύτερο. Μου αρέσουν πολύ οι εκδρομές, το 2 με φίλους, το κρασάκι με παρέα, οι διακοπές, η θάλασσα. Εντάξει, τον χειμώνα παίζω κάθε βράδυ στο θέατρο, αυτό είναι αλήθεια. Εκτός Δευτέρας και Τρίτης»

Πηγή Gala

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved