Ιωάννα Τούνη: Ο Πάρης κάνει τα πρώτα του βήματα! Το βίντεο από το σαλόνι και το τρεχαλητό πίσω του
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Ο Πάρης κάνει τα πρώτα του βήματα! Το βίντεο από το σαλόνι και το τρεχαλητό πίσω του

Τα πρώτα του βήματα κάνει ο γιος της Ιωάννας Τούνη κι εκείνη τρέχει πίσω του.

Η ευτυχισμένη μαμά σαφώς και όλη μέρα «τραβάει» σε βίντεο τον γιο της αφού αυτές είναι οι στιγμές είναι ανεκτίμητης αξίας για όλους τους γονείς.

touni-1.jpg

Ο μικρούλης, όπως θα δεις και στο βίντεο, έχει πάρει φόρα και δεν σταματάει πουθενά. Η Ιωάννα τρέχει πίσω του και μας δείχνει πως όλη μέρα καθαρίζει τον καθρέφτη από το τραπέζι του σαλονιού της αφού ο μικρούλης ακουμπάει τα χεράκια του που συνήθως κρατάει μια μπουκίτσα και μασουλάει.

Δες το βίντεο που μοιράστηκε.

«Ήθελα να πω από την καρδιά μου στις μαμάδες που με ακολουθούν και μου λένε “μπράβο που βγαίνεις έξω με το παιδί”. Θέλω και εσείς να το κάνετε. Δεν θέλω καμία μαμά να νιώθει ενοχικά και να κλείνετε σπίτι για κάποιο λόγο με το παιδί της και να σκέφτεται ότι μπορεί να κλάψει και να ενοχλήσει τους τριγύρω. Είναι μωρά και μπορούν να κλάψουν και να κάνουν διάφορα απρόβλεπτα, αλλά that’s life. Ο κόσμος πρέπει να αποδεχθεί ότι έχεις ένα μωρό και να το σεβαστεί. Δεν θέλω να κλείνεστε σπίτι. Πάρτε το μωρό σας και πηγαίνετε παντού. Μπορείτε να πάτε κομμωτήριο, γυμναστήριο, μπορείτε να πάτε ταξίδια, βόλτα να πιείτε το ποτό σας, Μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε και να είστε αυτή η μαμά που θέλετε. Μπορείτε. Σίγουρα», έγραψε πρόσφατα η ίδια στέλνοντας μήνυμα στις μαμάδες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved