Ματούλα: Ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε ανέλαβε την αποτέφρωσή της
Showbiz

Ματούλα: Ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε ανέλαβε την αποτέφρωσή της

Τέλος στο "θρίλερ" με την ταφή της Ματούλας που βρέθηκε νεκρή 7 μέρες μετά στο σπίτι της. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Happy Day γιος της ανέλαβε την αποτέφρωσή της, παρόλο που οι σχέσεις τους δεν ήταν καλές, αφού -σύμφωνα με τη μητριά του- είχε εγκαταλειφθεί από τη μητέρα του.

«Χθες αργά το βράδυ με ενημέρωσαν από το γραφείο κηδειών ότι τελικά ο γιος της, Λορέντζο θα αναλάβει να πάρει την σορό της μητέρας του και να την πάει για αποτέφρωση στην Ριτσώνα.

matoula-2.jpg

Η Ματούλα δεν μου είχε πει για αποτέφρωση, ωστόσο, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και την διαπόμπευση που έχει φάει ο Λορέντζο, είναι λογικό να θέλει να τελειώσει όσο πιο γρήγορα αυτή η διαδικασία. Από ό,τι μου είπαν από το γραφείο τελετών δεν θα δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πότε θα γίνει η αποτέφρωση» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας στην εκπομπή, Happy Day.

matoula.jpg

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

Να σας θυμίσουμε ότι ο φίλος της, ο Ανδρέας Κουβελογιάννης είπε στο Πρωινό για τον θάνατο της φίλης του: «Είμαστε φίλοι και με πήρε ο σεκιουριτάς από εκεί γιατί του είχα πει να την προσέχει... Πήγε το γραφείο κηδειών και την πήρε ήταν έξι επτά μέρες εμένα με είχε πάρει τηλέφωνο γιατί μιλάγαμε συνέχεια και μου είπε “πάω τώρα στο γιατρό γιατί έχω μία γαστρεντερίτιδα”. Δεν με πήρε την άλλη μέρα, την πήρα τηλέφωνο δεν το σήκωνε λέω μήπως την κράτησαν μέσα αλλά έψαχνα να βρω κανέναν να μου πει ποιο νοσοκομείο...»!

Και πρόσθεσε: «Ήταν μία εποχή ολόκληρη Ματούλα. Μπορεί να είχε πέσει κάπου στα ναρκωτικά τα ξεπέρασα βλέπω και εκεί πέρα ήταν η ζωή σε κάθε συντροφιά που γινόταν. Ήταν τόσες μέρες νεκρή και στην ουσία κανείς δεν το είχε πάρει είδηση κανείς δεν ασχολήθηκε πήγε ο θυρωρός μύριζε. Το είπε στο φίλο μου τον σεκιουριτά, φώναξαν τον ιδιοκτήτη, ανέβηκαν πάνω και τα λοιπά και τα λοιπά.

Θα χαρούν τώρα Ζαμπέτας γιατί τραγούδησε το Ζαμπέτα κάποια εποχή η Λάσκαρη που μένανε μαζί ο Τόλης»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved