Άλκις Κούρκουλος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη τραγουδίστρια σύντροφό του, Δήμητρα Σταθοπούλου
ndpphoto@gmail.com
Showbiz

Άλκις Κούρκουλος: Πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη τραγουδίστρια σύντροφό του, Δήμητρα Σταθοπούλου

Στο πλευρό της νέας του συντρόφου, Δήμητρας Σταθοπούλου βρέθηκε ο Άλκις Κούρκουλος για να την απολαύσει επί σκηνής σε μία μοναδική συναυλία που δόθηκε στο Ηρώδειο και στην οποία η τραγουδίστρια συμμετείχε. 

Ο λόγος για τη συναυλία «Ιωνία: Πύλη στον χρόνο», όπου συμμετείχε και η τραγουδίστρια αγαπημένη του. Η Δήμητρα Σταθοπούλου τραγούδησε επί σκηνής μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου, τον Γεράσιμο Ανδρεάτο, τον Άκη Δείξιμο και τον Ανδρέα Λάφη. Όλοι μαζί ένωσαν τις φωνές τους σε μια υπέροχη βραδιά στο Ηρώδειο, σε ένα πρωτότυπο μουσικό ταξίδι από το 1922 μέχρι σήμερα.

Ο Άλκις Κούρκουλος λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τέτοια σημαντική καλλιτεχνική στιγμή της νέας του αγαπημένης με την οποία έκανε ουσιαστικά και την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή τους.

Μάλιστα, ο ηθοποιός πόζαρε για τους φωτογραφικούς φακούς μαζί με την τραγουδίστρια αλλά και τη Μελίνα Ασλανίδου ενώ κατά τη διάρκεια της συναυλίας έδειχνε ιδιαίτερα συγκινημένος από τις ερμηνείες της αγαπημένης του.

Πάντως, τόσο ο ηθοποιός όσο και η τραγουδίστρια έχουν αποφασίσει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ειδικά για τον Άλκι Κούρκουλο αυτό αποτελεί στάση ζωής καθώς προτιμάει να «μιλάει» μόνο μέσα από τους ρόλους που αναλαμβάνει, κυρίως στο θέατρο.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved