Θωμαΐς Ανδρούτσου: Ποζάρει πιο αδύνατη από ποτέ με μαγιό & στέλνει το μήνυμά της για την εμμηνόπαυση
Showbiz

Θωμαΐς Ανδρούτσου: Ποζάρει πιο αδύνατη από ποτέ με μαγιό & στέλνει το μήνυμά της για την εμμηνόπαυση

Μπορεί το φθινοπωράκι να μας έχει επισκεφτεί για τα καλά, ωστόσο ο καιρός διατηρεί ακόμη τις υψηλές θερμοκρασίες του κι έτσι οι φανατικοί συνεχίζουν τις βουτιές τους, ανάμεσά τους και η Θωμαΐς Ανδρούτσου.

«Η χαρά είναι επιλογή και το εργαλείο είναι η αναπνοή! Ακόμη και στο διάστημα της εμμηνόπαυσης ! Η σκέψη μου είναι τόσο δυνατή που δημιουργεί πραγματικότητα ! Αρκεί να αναπνέω και να επιλέγω λίγο πιο συνειδητά💜love your self 💜#nofilter #love #breathworkhealing #gratitude #compassion #hapiness», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της φωτογραφίας με την ίδια να ποζάρει πιο αδύνατη από ποτέ με μπλε ολόσωμο μαγιό στην παραλία.

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου σήμερα ασχολείται με την τεχνική breathwork και εξήγησε ότι αναπνέει με συγκεκριμένο τρόπο και τεχνική, η οποία κατευνάζει κομμάτια του εγκεφάλου, την ηρεμεί και της επιτρέπει να βυθίζεται σε πιο κρυμμένα κομμάτια της.

«Ο διαλογισμός λειτουργεί μέσα από την αναπνοή, αλλά αυτό είναι κάτι πιο συγκεκριμένο. Παίρνω με αυτόν τον τρόπο πληροφορίες από το υποσυνείδητο και αλλάζει τον προγραμματισμό μου από την παιδική μου ηλικία. Καταλαβαίνω την πραγματική μου ιστορία και στόχος είναι να με αγαπώ με απόλυτη αποδοχή σε όλα μου τα κομμάτια», έχει πει η ίδια.

Σχετικά με το πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά του παρελθόντος, η ίδια έχει πει πως:

androutsou-(5).jpg

«Έχασα σιγά-σιγά κάποια κιλά. Μάκρυναν και τα µαλλιά µου… Παλιότερα είχα λίγο παραπάνω άγχος µε τα κιλά. Ήµουν γεµατούλα, το πάλευα, έκανα δίαιτες, µετά δεν τα κατάφερνα και µια µαγική στιγµή ανακάλυψα ότι όλο αυτό το άγχος δεν έχει να κάνει µε τα κιλά, έχει να κάνει µε εµένα. Με ανασφάλειες και αγωνίες, που σιγά σιγά προσπάθησα να βάλω σε τάξη. Μπήκε η γυµναστική στη ζωή µου, λίγη γιόγκα, λίγο κολυµβητήριο, το επίσηµό µου όχηµα είναι ένα ποδήλατο. Κινούµαι περισσότερο και κάνω πράγµατα που µε ευχαριστούν πάρα πολύ. Μετά άρχισα να ηρεµώ περισσότερο, να µε αγαπώ πιο πολύ, να µη µε τιµωρώ. Βρήκα περισσότερη γαλήνη µέσα µου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved