Χριστίνα Παππά: Ο γιος της, Δημήτρης γιορτάζει και εκείνη έκανε την πιο συγκινητική ανάρτηση
Showbiz

Χριστίνα Παππά: Ο γιος της, Δημήτρης γιορτάζει και εκείνη έκανε την πιο συγκινητική ανάρτηση

Ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα και για την Χριστίνα Παππά αφού ο μονάκριβος γιος της, Δημήτρης έχει την ονομαστική του εορτή. Η ηθοποιός θέλησε να στείλει ξεχωριστές ευχές και διαδικτυακά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η γνωστή επιχειρηματίας έκανε την πιο όμορφη ανάρτηση για τον γιο της δημοσιεύοντας φωτογραφίες της με τον Δημήτρη Παππά, αλλά και με την οικογένεια που έχει δημιουργήσει ο ίδιος.

pappa_gios_copy_1.jpg

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε το πιο τρυφερό κείμενο.

«Χρόνια πολλά μονάκριβε γιε μου ! Να έχεις υγεία , ευλογία, τύχη, χαρά ! Να χαίρεσαι την Χριστίνα Νεκταρία σου και την Αννούλα σου. Είσαι τα πάντα στην ζωή μου. Σ αγαπώ άπειρα», σημείωσε η Χριστίνα Παππά κάτω από τις φωτογραφίες που κοινοποίησε.

Δείτε την ανάρτηση της Χριστίνας Παππά:

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει, η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε στον γιο της, Δημήτρη και την εγγονή της.

Για τη νύφη της, Άννα Μπεζάν είχε δηλώσει: «Για μένα η Άννα είναι κόρη μου και το παιδί του παιδιού μου είναι παιδί μου. Η Άννα δεν μου ζητάει συμβουλές, έχει τον δικό της τρόπο. Εγώ της λέω τις συμβουλές μου, αλλά δεν είμαι κακιά πεθερά, ούτε επεμβαίνω. Παίρνω περισσότερο το μέρος της Άννας παρά του Δημήτρη.

Για τον γιο της: «Ο γιος μου είναι ο τέλειος σύζυγος και ο τέλειος πατέρας. Θα βάλω τα κλάματα για το παιδί μου. Συγκινούμαι. Όχι επειδή είναι γιος μου, αλλά είναι ο τέλειος μπαμπάς, τον θαυμάζω πάρα πολύ».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved