Showbiz

O Βασίλης Μπισμπίκης γιόρτασε τα γενέθλιά του απολαμβάνοντας τη Δέσποινα Βανδή επί σκηνής!

Gossip-tv Team

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Βασίλης Μπισμπίκης και φυσικά ήταν στο κατάλληλο μέρος χθες το βράδυ για να τα γιορτάσει, στο πλευρό της αγαπημένης του Δέσποινας Βανδή

Ο ηθοποιός που φυσικά δεν έλειπε από την πρεμιέρα της τραγουδίστριας το βράδυ της Παρασκευής, βρέθηκε και εχθές το βράδυ (28/10) στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη προκειμένου να είναι ξεχωριστή η μέρα των γενεθλίων του.

vandi-premiera-(42).jpg

H Δέσποινα Βανδή επί σκηνής την ημέρα της πρεμιέρας της.

Μάλιστα, η κάμερα του Χαμογέλα και πάλι... τσάκωσε τον ηθοποιό και την τραγουδίστρια την ώρα που έφτασαν στο νυχτερινό κέντρο προκειμένου εκείνη να ετοιμαστεί για την εμφάνισή της επί σκηνής ενώ εκείνος, πάντα δίπλα της, τη συνόδευε, διατηρώντας όπως πάντα το χαμηλό προφίλ του.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Βασίλης Μπισμπίκης απολάμβανε την αγαπημένη του επί σκηνής σε ένα από τα πρώτα τραπέζια κοντά στην σκηνή ενώ εκείνη έριχνε κλεφτές ματιές προς την πλευρά του δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένη.

vandi-premiera-(34).jpg

O Βασίλης Μπισμπίκης ένα βράδυ πριν, με τους γονείς του.

Το ίδιο και εκείνος ο οποίος έδειχνε να έχει πολύ καλή διάθεση. Όσο για τη ηλικία του, σήμερα κλείνει τα 46 του χρόνια, δείχνοντας να είναι στην καλύτερη φάση της ζωής του. Δείτε παραπάνω βίντεο από τη χθεσινή βραδιά, λίγες ώρες πριν την ημέρα των γενεθλίων του:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved