Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ανεβάζει τις πιο αγαπησιάρικες φωτό, σαν να είναι από οικογενειακό άλμπουμ!
Showbiz

Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ανεβάζει τις πιο αγαπησιάρικες φωτό, σαν να είναι από οικογενειακό άλμπουμ!

Μία πολύ όμορφη οικογένεια έχει δημιουργήσει εδώ και αρκετά χρόνια η Ευδοκία Ρουμελιώτη με τον επιχειρηματία Νικηφόρο Χαραγκιώνη και είναι γεγονός ότι με κάθε ανάρτησή της το αποδεικνύει. 

Προσφάτως το ζευγάρι μαζί με τον γιο του, Δημήτρη βρέθηκαν στην Ολλανδία για λίγες μέρες μακριά από τη ρουτίνα και την καθημερινότητα και εκεί έτυχε να γιορτάσουν και την ονομαστική γιορτή του μικρού.

Μάλιστα η ηθοποιός ανέβασε μία από τις πιο αγαπησιάρικες και τρυφερές φωτογραφίες τους γράφοντας στη λεζάντα: «Γιορτάζει σήμερα η ζωή μας, το γέλιο μας, η χαρά μας. ….Αυτός που ήρθε και μου άλλαξε για πάντα αυτά που θέλω και αυτό που είμαι! Χρόνια σου πολλά Άγγελε της ζωής μου!».

Ο μικρός ήρθε στον κόσμο το 2015 και σκόρπισε την απόλυτη ευτυχία στο ζευγάρι και τις οικογένειές τους και από τότε καθημερινά ο Δημήτρης χαρίζει μοναδικές στιγμές χαράς στους γύρω του με τους δύο γονείς του να νιώθουν πραγματικά υπερήφανοι για εκείνον.

Αν κοιτάξει κανείς τη σελίδα της ηθοποιού στο Instagram θα διαπιστώσει ότι πρόκειται για ένα πραγματικό... φωτογραφικό οικογενειακό άλμπουμ μόνο που είναι ηλεκτρονικό και όχι από εκείνα τα παραδοσιακά παλιά που ξεφύλλιζαν οι οικογένειες αναπολώντας τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος στον καναπέ.

Δείτε κάποιες από αυτές τις φωτό:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved