Αργύρης Πανταζάρας-Σίσσυ Τουμάση: Μυστικός γάμος εκτός συνόρων; Τι φόρεσαν & ποιοι πήγαν καλεσμένοι
Showbiz

Αργύρης Πανταζάρας-Σίσσυ Τουμάση: Μυστικός γάμος εκτός συνόρων; Τι φόρεσαν & ποιοι πήγαν καλεσμένοι

Μυστικό γάμο εκτός συνόρων και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη φαίνεται πως έκανε ο Αργύρης Πανταζάρας και η σύντροφός του Σίσσυ Τουμάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που κάνει από την αρχή της σχέσης του. Δεν επιθυμούν να απασχολούν καθόλου με την προσωπική τους ζωή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, το ερωτευμένο ζευγάρι πήρε την ευλογία του Θεού για τη σχέση του στο σημείο της γειτονικής Τουρκίας όπου χτυπά η καρδιά του χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας: το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.

Η χαρμόσυνη στιγμή στη ζωή των δύο ηθοποιών είχε προγραμματιστεί από τα μέσα του καλοκαιριού, ενώ στις αρχές Οκτωβρίου δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους σε τοπική εφημερίδα του Βόλου, από όπου κατάγεται ο ηθοποιός.

toymash.webp

Λίγοι άνθρωποι και μάλιστα οι κοντινοί τους, ακολούθησαν τον Αργύρη Πανταζάρα και τη Σίσσυ Τουμάση στην Κωνσταντινούπολη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Ο γάμος τελέστηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, με τον γαμπρό να εμφανίζεται στο Φανάρι με μαύρο σμόκιν και λευκό πουκάμισο και τη νύφη φορώντας μια εντυπωσιακή δημιουργία σε πένσιλ γραμμή με δαντέλα από τον λαιμό ως τη μέση.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δείπνο για το ζευγάρι και τους καλεσμένους του, καθώς την επόμενη μέρα, δηλαδή την Κυριακή, οι περισσότεροι από αυτούς πήραν τον δρόμο της επιστροφής.

Οι νεόνυμφοι παρέμειναν εκεί και μάλιστα το πρωί της Δευτέρας άρχισαν να ανεβάζουν Instagram stories από την Κωνσταντινούπολη στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

Δείτε μερικά από τα instastories τους στην παρακάτω gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved