Δανάη Μπάρκα: Δημοσιοποίησε χυδαίο και φουλ υβριστικό μήνυμα που έλαβε και απάντησε καταλλήλως
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Δημοσιοποίησε χυδαίο και φουλ υβριστικό μήνυμα που έλαβε και απάντησε καταλλήλως

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δανάη Μπάρκα λαμβάνει υβριστικά μηνύματα από τους γνωστούς – άγνωστους του πληκτρολογίου αλλά αυτή τη φορά απάντησε καταλλήλως αφού πρώτα τα δημοσιοποίησε.

Πιο συγκεκριμένα η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη ανέβασε στα stories της ένα χυδαίο μήνυμα από follower της που της έλεγε να «πεθάνει» αφού πρώτα την έβρισε με χυδαίο χαρακτηρισμό.

BARKA-(3).jpg

Η Δανάη ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και απάντησε με σεβασμό αρχικά στην προσωπικότητά της και έπειτα ακόμη και στην ίδια ή τον ίδιο που την εξύβρισε τόσο άσχημα.

Δες τα μηνύματα στη gallery

«Κανένας άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να αντέχει την κακία και το μίσος. Όλοι μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό, το συνηθίζουμε. Δεν είναι ευχάριστο σε κανέναν να διαβάζει σχόλια ''πώς είσαι έτσι;’’ και ''φύγε από τη ζωή μας’’. Σβήνω και μπλοκάρω. Γιατί το προφίλ μου είναι δικό μου. Είναι μια κοινότητα ανθρώπων που έχει φτιαχτεί με αγάπη και διάθεση επικοινωνίας και από τη στιγμή που έχω την επιλογή να διώχνω κάτι τοξικό, θα το κάνω. Όπως θα το κάνω και στη ζωή μου», έχει πει για τον τρόπο που διαχειρίζεται τέτοιου είδους συμπεριφορές στα social media.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved