Ψυχοκόρες – Βουλιώτη: «Στηρίζω την επιλογή που έκανα και που με απελευθερώνει καλλιτεχνικά»
Media

Ψυχοκόρες – Βουλιώτη: «Στηρίζω την επιλογή που έκανα και που με απελευθερώνει καλλιτεχνικά»

Ο ρόλος της Ασημένιας Βουλιώτη στη σειρά «Ψυχοκόρες», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1, φαίνεται ότι είναι ιδανικό σημείο εκκίνησής της ως ηθοποιού.

«Αυτό θα το κρίνουν ο χρόνος και η πορεία τη στιγμή που συμβαίνουν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολο να τα δεις καθαρά κι εγώ βρίσκομαι ακόμα στο ξεκίνημα. Στηρίζω την επιλογή που έκανα και που με απελευθερώνει καλλιτεχνικά. Νιώθω χαρούμενη και τυχερή που ξεκίνησα δουλεύοντας δίπλα σε άριστους-συνεργάτες με ποιότητα και ήθος», με προσγειώνει.

asimenia_voulioti_1688761200_3141879132396002409_1412647370.webp

Ασημένια Βουλιώτη

Η Ασημένια Βουλιώτη δεν προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια, κάτι που σημαίνει ότι όλο αυτό ήταν αρκετά μακριά από την κουλτούρα των γονιών της, κάτι το άγνωστο.

«Το βράδυ που τους ανακοίνωσα ότι θα σταματήσω τα φροντιστήρια και την προετοιμασία για τις Πανελλήνιες επειδή αποφάσισα να μη δώσω, αλλά αντ’ αυτού θα ξεκινήσω προετοιμασία για τις εξετάσεις στις σχολές υποκριτικής, οι γονείς μου με κοίταξαν με ανοιχτά στόματα και με απορία με ρώτησαν: “Μα τι σε έπιασε;’. Δεν ήξερα τι με είχε πιάσει, όμως το είχα πάρει πραγματικά απόφαση, οπότε το μόνο που απάντησα ήταν “απλά δεν θέλω να γίνω γιατρός”. Τους πήρε λίγο χρόνο να το χωνέψουν, αλλά όταν έφυγα από τα Τρίκαλα και ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω, άρχισαν να στηρίζουν τα θέλω μου. Τώρα τηλεφωνούν και με ρωτάνε: Ποτέ βγαίνει το καινούριο επεισόδιο», λέει στο Gala.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved