Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Αυτό είναι το τελευταίο του post στο facebook
Showbiz

Αλέξανδρος Κομπόγιωργας: Αυτό είναι το τελευταίο του post στο facebook

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο από τον θάνατο του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα.

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά, Εραστής Δυτικών προαστίων κάνοντας τον αδερφό της Λίζα (Μαριλίτα Λαμπροπούλου) που προβλήθηκε από τους τηλεοπτικούς δέκτες του Mega τη σεζόν 2004-2005.

Να σας θυμίσουμε ότι η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή από την Καλλιόπη Ευαγγελίδου η οποία έκανε ανάρτηση στο Facebook γράφοντας: «Περίεργο είναι αυτό που έκανες Αλέξανδρε. Να φύγεις τόσο διακριτικά, να μην μας επιτρέψεις ούτε ένα αντίο. Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ στον χαρακτήρα σου αυτή η στάση. Ξέρω πως όλοι οι συμμαθητές σου της δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών είμαστε συντετριμμένοι και θα μας δικαιολογήσεις αυτές τις αναρτήσεις. Ήταν άδικο αυτό που έγινε. Όπως κι αν το δει κανείς. Πολύ άδικο».

1915280_1241164344968_372501_n.jpg

Η τελευταία ανάρτηση του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ήταν πριν τρεις μήνες, τον Αύγουστο για την παράσταση «Προμηθέας Δεσμώτης», όπου ο ίδιος είχε αναλάβει την ενδυματολογική επιμέλεια της τελετής έναρξης του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου και τα κουστούμια στα εγκαίνια της Opap Arena.

Δείτε την τελευταία ανάρτησή του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved