Κλέλια Ρένεση: Η αγαπημένη πρωινή συνήθεια με την κόρη της πρέπει να γίνει μάθημα στα σχολεία
Showbiz

Κλέλια Ρένεση: Η αγαπημένη πρωινή συνήθεια με την κόρη της πρέπει να γίνει μάθημα στα σχολεία

Μέσα από ένα απίθανο βίντεο η Κλέλια Ρένεση μάς έδειξε πώς περνά τα πρωινά με την κόρη της, πριν η μικρή μπει στη τάξη του σχολείου της.

Στο βίντεο είδαμε την μικρή Κοραλένια να μαθαίνει τι ακριβώς κάνουν οι κηπουροί ενός Δήμου.

1698833265737-448803299-renesi-(1).jpg

Και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά αφού όπως αποκάλυψε η ηθοποιός στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε, κάθε πρωί οι δυο τους, πριν η κόρη της πάει στο σχολείο, σταματάνε σε διάφορα σημεία ώστε η μικρή Κοραλία να μαθαίνει τα επαγγέλματα και πώς δουλεύουν οι εργαζόμενοι, προσφέροντας ορισμένες φορές και η βοήθειά της.

renesi-(2).jpg

«Μισή ώρα πριν πάει σχολείο, με το Κοραλιώ βγαίνουμε στους δρόμους κ συναντάμε «επαγγέλματα».. χθες πήγαμε στον φούρναρη κ ζυμώσαμε ψωμί, σήμερα έξω από το σπίτι βρήκαμε την υπέροχη ομάδα των κηπουρών του δήμου μας κ βοηθήσαμε (τους ζηλέψαμε και λίγο που είναι μέσα στη φύση) μας μίλησαν για το κλάδεμα κ για πιο λόγο το κάνουν.. αύριο μου είπε θέλει να δούμε την κυρία που φτιάχνει καφέ. Μακάρι το σχολείο να είχε τέτοιες δραστηριότητες κ να ανασαλευόντουσαν τα παιδιά με την κοινωνία. Καλύτερο σχολείο από αυτό δεν υπάρχει.! Κ θα εκπλαγείτε με πόση χαρά οι επαγγελματίες μοιράζουν την γνώση τους στα παιδιά.. έτσι κ αλλιώς, η σκυτάλη εκεί είναι!», έγραψε.

Δες το βίντεο

https://www.instagram.com/p/CzDdmhuozGx/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved