Μαίρη Χρονοπούλου: Ο πνευματικός της για την περιουσία της - «Να τα δώσει κάπου να πιάσουν τόπο»
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Ο πνευματικός της για την περιουσία της - «Να τα δώσει κάπου να πιάσουν τόπο»

Έναν μήνα σχεδόν μετά τον θάνατο της σπουδαίας Μαίρης Χρονοπούλου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η διαθήκη της από το Ειρηνοδικείο Κορωπίου και ο πνευματικός της μίλησε στο Mega Καλημέρα για την περιουσία της ηθοποιού. 

Οι κληρονόμοι που αναφέρονται μέσα στη διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου είναι δύο. Ο πρώτος κληρονόμος είναι ο εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός, το «Χαμόγελο του Παιδιού» και η δεύτερη κληρονόμος, είναι η πρώην αγαπημένη της οικιακή βοηθός.

Όπως είπε χθες μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο Δημήτρης Χατζημιχάλης, δικηγόρος και φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου:

«Η διαθήκη δημοσιεύτηκε αλλά δεν την έχουμε πάρει ακόμα στα χέρια μας. Περιμένουμε να την πάρουμε. Αφήνει την περιούσια της στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’ και στην οικιακή βοηθό που της είχε συμπαρασταθεί στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της».

Όπως λέει ο κ. Χατζημιχάλης, υπάρχουν και κάποιοι φίλοι της ηθοποιού οι οποίοι θα λάβουν χρήματα, ενώ ζήτημα έχει προκύψει με το σπίτι της το οποίο η ίδια είχε εκφράσει την επιθυμία να μετατραπεί σε μουσείο.

mary-xronopoulou.jpg

Μιλώντας στο MEGA ο πατέρας Ποιμένας, ο πνευματικός της σπουδαίας ηθοποιού, ήταν αυτός που την έπεισε να αφήσει μέρος της περιουσίας της στην οικιακή της βοηθό που της στάθηκε σε όλες τις δύσκολες στιγμές της, πριν και μετά το ατύχημα.

«Η Μαίρη, μας φιλοξένησε τρία ολόκληρα χρόνια μέχρι να αρθεί το μοναστήρι μας» λέει, μιλώντας για την γνωριμία του με τη Μαίρη Χρονοπούλου.

«Περάσαμε 24 χρόνια με τη Μαίρη. Η Λαμάρα ήταν συνεχώς δίπλα της».

Όπως λέει ο ίδιος, η Μαίρη Χρονοπούλου, αρχικά ήθελε να ταφεί στο μοναστήρι, αλλά και να αφήσει μέρος της περιουσίας της σε αυτό.

xronopoulou-2.jpg

«Της είπα δε θέλουμε περιουσίες, δε θέλουμε τίποτα... Πέσανε διάφοροι επάνω της να την πείσουν να μη θαφτεί στο μοναστήρι, να μην έχει σχέση με εμένα και την έπεισαν να καεί... Αποφάσισε να καεί και να τα δώσει στο ‘Χαμόγελό του Παιδιού’».

Ο ίδιος αποκαλύπτει πως την περίοδο που ξέσπασε το σκάνδαλο με την «Κιβωτό του Κόσμου», η Μαίρη Χρονοπούλου έκανε δεύτερες σκέψεις για την απόφασή της να δωρίσει την ακίνητη περιουσία της «Χαμόγελό του Παιδιού».

«Της είπα ότι έχει πάρει δημοσιότητα το θέμα και να τα αφήσει στο ‘Χαμόγελο’».

Όσο για τη γυναίκα που την φρόντιζε;

«Της λέω είναι αδίκημα σε αυτήν τη γυναίκα που σε κοίταξε τόσα χρόνια να μην της αφήσεις κάτι. Η Λαμάρα ήταν ο άνθρωπός της».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved