O Διονύσης Μακρής στο gossip-tv: Η μεγάλη επιστροφή με τραγούδι του Γονίδη, τα talent show & η κλοπή
Showbiz

O Διονύσης Μακρής στο gossip-tv: Η μεγάλη επιστροφή με τραγούδι του Γονίδη, τα talent show & η κλοπή

Τον γνωρίσαμε μέσα από το Dream show the music το 2005 και τώρα, είναι έτοιμος, να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία του με το καινούργιο, πολλά υποσχόμενο κομμάτι του και έχει την επιτυχία δεδομένη. Ο Διονύσης Μακρής επιστρέφει δυναμικά με το τραγούδι, «Είσαι Πάλι Εδώ» σε μουσική και στίχους του Σταμάτη Γονίδη

Ο τραγουδιστής μιλάει στο Gossip-tv.gr για το comeback του, τη συνεργασία με τον Σταμάτη Γονίδη, την παύση που έκανε, τις δυσκολίες που συνάντησε και πολλά άλλα.

Ο ίδιος φαίνεται να διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής του, αφού μετά το γάμο του και τον ερχομό του γιου του, ήρθε το συμβόλαιο με την Panik, η μετακόμιση από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και τώρα η συνεργασία με τον Σταμάτη Γονίδη.

Ο τραγουδιστής με την ξεχωριστή λαϊκή φωνή μίλησε αποκλειστικά στο Gossip-tv για όλους και για όλα.

Είσαι πάλι εδώ όπως είναι και ο τίτλος του τραγουδιού σου και θα ήθελα να μου μιλήσεις για την επιστροφή σου

Είμαι πάλι εδώ όντως και είμαι χαρούμενος για αυτό. Είναι μεγάλη μου τιμή που μου έγραψε μουσική και στίχους ο Σταμάτης Γονίδης και τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Εύχομαι να το αγαπήσει ο κόσμος, να του αρέσει και να το αγκαλιάσει.

Έχω συναντήσει και πολύ καλές και πολύ κακές συμπεριφορές στη νύχτα

Ακούστε το νέο του τραγούδι το οποίο διαθέτει ένα υπέροχο video clip.

Πώς νιώθεις που επιστρέφεις μετά από μία αρκετά μεγάλη παύση που είχες κάνει;

Είχα κάνει μία αρκετά μεγάλη παύση. Είχα και το παιδί που μεγάλωνε και είχε προτεραιότητα. Γενικά μου αρέσει πολύ η μουσική και θέλω να κάνω πράγματα που αγαπώ και αυτό κάνω. Είμαι στο στούντιο, ετοιμάζω τραγούδια και η αρχή θα γίνει με το τραγούδι του Σταμάτη Γονίδη.

Συνέβησαν κάποια άλλα πράγματα προσωπικά και εντάξει, υπήρξε καιρός που πέρασα τα σκοτάδια μου

Πώς σου φαίνονται τα show ταλέντων που γίνονται τα τελευταία χρόνια; Σε ρωτώ διότι προέρχεσαι κι εσύ από το Dream show the music του Alpha.

Αρχικά να πω ότι υπάρχουν τεράστιες διαφορές του τότε με το σήμερα. Πρώτη διαφορά είναι ότι δεν υπήρχαν τα social media τότε που βγήκα εγώ. Ο κόσμος έβλεπε τηλεόραση και δεν υπήρχε κάποιο άλλο μέσο όπως έχει γίνει σήμερα. Τότε ουσιαστικά βγάζαμε και cd και δεν υπήρχαν όλα αυτά τα μέσα που υπάρχουν σήμερα. Πέρα από αυτά, παρακολουθώ και τα σημερινά ριάλιτι ή σόου ταλέντων και διαπιστώνω ότι υπάρχει διαφορά στις ταχύτητες. Θέλω να πω, ότι τρέχουν όλα πολύ πιο γρήγορα με τα social αναγκαστικά. Δεν είναι λάθος για ένα παιδί που θέλει να ακολουθήσει τα όνειρά του. Για κάποιον που ξεκινάει και έχει όνειρα είναι ένας τρόπος να δείξει αυτό που κάνει.

04858fd6-cec7-4978-a9ee-1b0ed3982b2e.jpg

Ο Διονύσης Μακρής κάνει τη μεγάλη επιστροφή στον καλλιτεχνικό χώρο και είναι ενθουσιασμένος γι' αυτό.

Θα πήγαινες ως κριτής ή καθηγητής σε κάποιο talent show;

Δε νομίζω, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον. Στόχος μου είναι η μουσική μου και θέλω να κάνω πολλά πράγματα. Θέλω να κάνω τραγούδια. Δεν μπορώ να βρεθώ σε αυτή τη θέση και να κρίνω ένα νέο παιδί, ούτε να είμαι σκληρός μαζί του. Αν βρισκόμουν σε αυτή τη θέση, κάποια στιγμή, θα ήμουν αρκετά ελαστικός και θα έδινα στα παιδιά την ώθηση για αυτό που πάνε να κάνουν.

Παρακολουθώ τα σημερινά ριάλιτι ή σόου ταλέντων και διαπιστώνω ότι υπάρχει διαφορά στις ταχύτητες
10edaa9adbd23c53eb22e7f6ff6323aa.jpg

O Διονύσης Μακρής μιλάει στο gossip-tv για τη δυναμική επιστροφή του.

Την παύση που έκανες για ένα μεγάλο διάστημα την έκανες επειδή απογοητεύτηκες, ήθελες να ασχοληθείς με κάτι άλλο;

Ήταν ένα σύνολο πραγμάτων, νομίζω. Πήγα στη Θεσσαλονίκη, τραγουδούσα στη Θεσσαλονίκη και ουσιαστικά από την Αθήνα έφυγα για κάποια χρόνια. Παρόλα αυτά, συνέβησαν κάποια άλλα πράγματα προσωπικά και εντάξει, υπήρξε καιρός που πέρασα τα σκοτάδια μου, όμως μετά από τρία-τέσσερα χρόνια δημιούργησα την οικογένειά μου, έκανα το παιδάκι μου και είμαι πάρα πολύ καλά. Αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον, μου ήρθε αυτό το δώρο από το Σταμάτη και προσπαθώ να κάνω πράγματα.

c0e35335-7d3e-5a63-65a9-c32d380f6ba6-scaled.jpg

O Διονύσης Μακρής στο gossip-tv

Στη νύχτα συνάντησες κακές συμπεριφορές;

Δεν θέλω να το δω ως νύχτα ή ως μέρα. Έχω συναντήσει, ναι, και πολύ καλές και πολύ κακές συμπεριφορές. Μία από αυτές είναι ότι με έχουν κλέψει. Ήταν συνάδελφός μου σε μαγαζί, την ώρα του live, την ώρα της εργασίας. Αυτό δεν πρόκειται να το ξεχάσω. Ήταν πολύ δύσκολο και πολύ κακό. Και άλλα πράγματα κακά, αλλά μου έχουν συμβεί και πολλά ωραία πράγματα στη δουλειά μου, οπότε τα καλά μονάχα κρατάμε και προχωράμε.

Τι εύχεσαι να σου φέρει αυτή η νέα δουλειά; Τι εύχεσαι για το μέλλον γενικά;

Εύχομαι βασικά υγεία. Είναι κοινότυπο, αλλά το εννοώ αυτό που λέω. Και να έχω έμπνευση, να είμαι δημιουργικός, να έχω όρεξη, να τα έχω όλα αυτά. Αυτή τη στιγμή τα έχω. Να διατηρηθούν και να ασχολούμαι με τη μουσική, με αυτό που αγαπάω.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved