Θέμις Μπαζάκα: «Η έκθεση στη σκηνή δεν με τρομάζει γιατί δεν είμαι εγώ, είμαι κάποιος άλλος»
Showbiz

Θέμις Μπαζάκα: «Η έκθεση στη σκηνή δεν με τρομάζει γιατί δεν είμαι εγώ, είμαι κάποιος άλλος»

Για το πώς αντιμετωπίζει τα κακοπροαίρετα σχόλια αλλά και για το αν μετά από τόσα χρόνια πορείας έχει άγχος για τη δουλειά της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Θέμις Μπαζάκα.

Μετά από τόσα χρόνια έχετε άγχος για τη δουλειά σας;

Έχω τρακ κάθε μέρα όταν βγαίνω στο θέατρο και εάν θα μπορέσω να τα καταφέρω σε μία ταινία. Το τρακ είναι ότι θέλεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και δεν ξέρεις αν η συνθήκη το επιτρέψει. Η έκθεση στη σκηνή δεν με τρομάζει γιατί δεν είμαι εγώ, είμαι κάποιος άλλος.

bazaka-8.jpg

Τα σχόλια που μπορεί να γίνουν για εσάς, σας απασχολούν;

Τα σχόλια δεν τα παρακολουθώ, δεν έχω και λογαριασμούς στα social media. Από την άλλη, έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις από τους ανθρώπους. Αυτό που θέλω είναι να μην προσβάλω κανέναν και να πω με ειλικρίνεια αυτά που πιστεύω για τη ζωή και τις αξίες μου. Τα κακοπροαίρετα σχόλια είναι λογικό να ενοχλούν, αλλά εγώ τα αντιμετωπίζω όπως και στην επιτυχία έτσι και στην αποτυχία. Προσπαθώ και στα δυο να μην δίνω σημασία και να κάνω την δουλειά μου. Και τα δυο θα τα συναντήσουμε, άρα και τους ανθρώπους που με συμπαθούν ή με αντιπαθούν ή σε αυτούς που δεν άρεσαν αυτά που είπα ή τα σχολιάζουν κάπως αρνητικά είναι λογικό. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, τι να κάνουμε;
Πηγή Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved