Μαρία Ηλιάκη: Ξεκίνησε το στόλισμα με την κόρη της, Κατερίνα στο σπίτι τους
Μαρία Ηλιάκη: Ξεκίνησε το στόλισμα με την Κατερίνα στο σπίτι τους στο Μαρούσι
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Ξεκίνησε το στόλισμα με την κόρη της, Κατερίνα στο σπίτι τους

Και η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε σιγά σιγά να μπει στο κλίμα των γιορτών βάζοντας με την κόρη της, Κατερίνα τα πρώτα φωτάκια στο σπίτι.

Φαίνεται πως η μικρούλα ανυπομονεί να έρθουν τα Χριστούγεννα – όπως τα περισσότερα παιδιά- και με τη βοήθεια της μαμάς της έβαλαν φωτάκια σε μία γωνιά του σπιτιού τους στο Μαρούσι.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε και ένα σχετικό στιγμιότυπο και μας έδειξε την πρώτη χριστουγεννιάτικη γωνιά του σπιτιού τους γράφοντας: «μπήκαν τα πρώτα φωτάκια»!

iliaki-manousakis.webp

Να σας θυμίσουμε ότι μετακόμισαν στις αρχές του χρόνου στα Βόρεια προάστια και είναι οι πρώτες γιορτές στο νέο τους σπιτικό.

Όταν μετακόμισαν στο Μαρούσι, η παρουσιάστρια είχε γράψει στο instagram της: «Κάποια στιγμή πρέπει να μιλήσουμε ενδελεχώς για το project μετακόμιση. Είναι δύο- τρία πράγματα που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και πιστεύω θα βοηθήσουν και όσους έχετε οικογένεια, παιδί και είστε και εργαζόμενοι. Νομίζω το πιο βασικό είναι να βρει κάποιος μία εταιρία που τα κάνει όλα. Εγώ για παράδειγμα σήμερα έχω το συνεργείο καθαρισμού».

Οι χώροι είναι μοντέρνοι, ευρύχωροι και κυριαρχεί το λευκό με πολλά φυτά ώστε να δίνει θετική ενέργεια.

Δείτε τη χριστουγεννιάτικη γωνιά στην παρακάτω gallery

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved