Κάτια Νικολαΐδου: Πότε θα γίνει η κηδεία της - Συντετριμμένος ο Δημήτρης Στρέπκος στο gossip-tv

Ο Δημήτρης Στρέπκος με την Κάτια Νικολαΐδου.

Showbiz

Κάτια Νικολαΐδου: Πότε θα γίνει η κηδεία της - Συντετριμμένος ο Δημήτρης Στρέπκος στο gossip-tv

Ο Δημήτρης Στρέπκος ανακοίνωσε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή και συντάραξε τους πάντες.

Ο γνωστός σχεδιαστής είναι συγκλονισμένος και δεν μπορεί να πιστέψει ότι η αγαπημένη του φίλη έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Οι δυο τους ετοίμαζαν και ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη που δεν πρόλαβαν να το κάνουν καθώς εκείνη έφυγε για τη γειτονιά των αγγέλων.

Θυμίζουμε πως ο ίδιος έγραψε στο Instagram: «Σήμερα πριν λίγο το αγαπημένο κορίτσι μου, το σπουργιτάκι μου η @katianikolaidou_official έφυγε … Πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια. Η οικογένεια μου. Το στήριγμα μου. Ότι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στην ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια».

1699478979489-312939360-201802070945090.0111_DIMITRIS_STREPKOS_KATIA_NIKOLAIDOY_2612018.jpg

Ο Δημήτρης Στρέπκος με την Κάτια Νικολαΐδου.

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Στρέπκο, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για εκείνη και η θλίψη ήταν «ζωγραφισμένη» στη φωνή του.

«Η σχέση μου με την Κάτια ήταν γνωστή. Δεν ήμασταν απλώς φίλοι, ήταν η οικογένειά μου, χρόνια τώρα. Ήταν σαν αδερφή μου. Μιλούσαμε καθημερινά στα social media καθώς εκείνη ζούσε τα τελευταία χρόνια στις Βρυξέλλες όπου είχα πάει και διακοπές. Φέτος κανονίζαμε να πάμε Νέα Υόρκη με το κορίτσι μου αλλά τελικά έφυγε για το τελευταίο της ταξίδι.

201710241340550.9383_KATIA_NIKOLAIDOY_23102017.jpg

Η Κάτια Νικολαΐδου.

Γνωρίζαμε την κατάσταση της υγείας της. Η ίδια δεν ήθελε να στενοχωρήσει τον κόσμο και την οικογένειά της. Ήταν αγωνίστρια. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε», είπε.

Όσο για το τελευταίο αντίο και την κηδεία της ηθοποιού, ο Δημήτρης Στρέπκος είπε στο gossip-tv:

«Μιλάω με την οικογένειά της και με τον αδερφό της, τον Τάκη, ο οποίος είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα (σ.σ: 13 Νοέμβρη)».

Διαβάστε επίσης:

Κάτια Νικολαΐδου: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνιση της ηθοποιού που έφυγε από τη ζωή

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved