Δύσκολες στιγμές για τον Σπύρο Φωκά - Οι φωτό από το κέντρο αποκατάστασης και η αφωνία
Showbiz

Δύσκολες στιγμές για τον Σπύρο Φωκά - Οι φωτό από το κέντρο αποκατάστασης και η αφωνία

Συνεχίζει να βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος προσπαθεί να ξεπεράσει τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και καιρό. 

Ο σπουδαίος ηθοποιός, και ένας από τους λίγους καλλιτέχνες που κατάφεραν να κάνουν διεθνή καριέρα, αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας τον περασμένο Αύγουστο όταν οι θεράποντες ιατροί που τον είδαν σε νοσοκομείο όπου πήγε εσπευσμένα, διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή, με αποτέλεσμα να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το σοβαρό πρόβλημα, προτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Συγχρόνως ο Σπύρος Φωκάς αντιμετώπιζε και άλλα προβλήματα υγείας που επιβάρυναν την κατάστασή του. Όμως, κατάφερε και μετά από αυτή τη μάχη να βγει νικητής, όμως μετά από μία τέτοια περιπέτεια, έπρεπε να βρεθεί σε κέντρο αποκατάστασης προκειμένου να καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια του.

Ο αγώνας πολύ σκληρός και η βεβαρημένη υγεία του δεν του επιτρέπει ακόμα να πάρει εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης.

Στο μεταξύ, ο Σπύρος Φωκάς, σύμφωνα με την Espresso, αντιμετωπίζει σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα που τον έχουν αναγκάσει να κρατάει αφωνία.

Η ευχάριστη επίσκεψη

Παρά τις δυσκολίες που περνάει ο σπουδαίος ηθοποιός, είχε μία πολύ ευχάριστη συνάντηση μιας και τον επισκέφτηκε ένας φίλος από τα παλιά. Ο λόγος για τον σκηνοθέτη Δημήτρη Κολλάτο με τον οποίο ο Σπύρος Φωκάς είχε συνεργαστεί για την ταινία «Αλέξανδρος και Αϊσέ». Η συνάντησή τους, έγινε σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα, με τη σύζυγο του Σπύρο Φωκά να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες τους.

Δείτε παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved