Μαίρη Χρονοπούλου: Στο σπίτι της τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνο-Η αποκάλυψη της μαρμάρινης επιγραφής
Showbiz

Μαίρη Χρονοπούλου: Στο σπίτι της τελέστηκε το 40ημερο μνημόσυνο-Η αποκάλυψη της μαρμάρινης επιγραφής

Μαίρη Χρονοπούλου - Επιμνημόσυνη δέηση για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της τελέστηκε σήμερα, Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στο σπίτι της στην Παιανία παρουσία φίλων, συνεργατών και αγαπημένων της προσώπων.

Η Μαίρη Χρονοπούλου έφυγε από τη ζωή στις 6 Οκτωβρίου σε ηλικία 90 ετών μετά από πτώση που είχε μέσα στο σπίτι της. Η ίδια έδωσε τη δική της μάχη στη ΜΕΘ του “Ευαγγελισμού” αλλά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια.

mairi-xronopoulou.jpg

Φανερά συγκινημένοι οι αγαπημένοι της φίλοι συγκεντρώθηκαν στο υπέροχο σπίτι της το οποίο η αξέχαστη ηθοποιός είχε δωρίσει στο “Χαμόγελο του παιδιού”. Όπως αποκαλύφθηκε οι φίλοι της από το Χαμόγελο προχώρησαν στην τοποθέτηση μιας μαρμάρινης πλάκας προς τιμήν της, στο εξωτερικό του. Η μαρμάρινη επιγραφή, γράφει: «Μαίρη Χρονοπούλου, ηθοποιός. Αγαπούσε πολύ τα παιδιά».

image00026.jpg

Το “παρών” έδωσαν οι Μάκης Δελαπόρτας και Σπύρος Μπιμπίλας αλλά και η Ζήνα Κουτσελίνη. Στο μνημόσυνο παρευρέθηκε και ο Κώστας Γιαννόπουλος από το “Χαμόγελο του παιδιού”, αλλά και ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου, Νίκος Σταγόπουλος.

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved