«Θεέ μου τι ζω…»: αναφωνεί η Δανάη Μπάρκα κάνοντας κατακόρυφο και ποδήλατο στο γυμναστήριο
Showbiz

«Θεέ μου τι ζω…»: αναφωνεί η Δανάη Μπάρκα κάνοντας κατακόρυφο και ποδήλατο στο γυμναστήριο

Γυμναστηριακή και γεμάτη χιούμορ η Δανάη Μπάρκα!

Γιατί ακόμη και στην προσπάθειά της να γυμναστεί αυτοσαρκάζεται και μας μεταφέρει τις απίθανες στιγμές της στο γυμναστήριο όπως κανένας άλλος.

Η Δανάη Μπάρκα δεν αγαπάει την άσκηση, δεν αγαπάει το γυμναστήριο… αγαπάει όμως το σώμα της και αυτό είναι αρκετό ώστε να καταβάλλει τις προσπάθειες της έτσι ώστε να είναι υγιής. Και μπορεί να γκρινιάζει με χιούμορ πάντα αλλά στο τέλος της ημέρας είμαστε σίγουροι πως νιώθει περήφανη που τα έχει καταφέρει.

danai_barka_1695575193_3199039044234287096_48766689.jpg

Δανάη Μπάρκα

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη, μάλιστα δε διστάζει να μοιραστεί στιγμιότυπα από το γυμναστήριο μέσα στο οποίο δείχνει να… υποφέρει όμως καταφέρνει καλύτερα από όλους να κάνει ένα απίθανο κατακόρυφο.

Οι δε λεζάντες της κάτω από τα βίντεο της στο Tik Tok είναι το κάτι άλλο με την ίδια να γράφει ανάμεσα σε άλλες:

«Εδώ αναλύουμε τα προσωπικά μας για να μην βαριέμαι", "πρώτη προσπάθεια απόδρασης" και η συνεχόμενη ερώτηση "τώρα τελείωσα;;;". Θεέ μου τι ζώ; Μήπως να έρχεστε εκεί να τα λέμε να περνάει η ώρα;; (πίστευες ότι θα δεις τέτοιο βίντεο σ’ αυτόν τον λογαριασμό;;;; ΟΥΤΕ ΕΓΩ», έγραψε. Όταν μάλιστα χρήστης του Tik Tok τη ρώτησε γιατί σβήνει τα αρνητικά σχόλια, εκείνη απάντησε πως:

«Ντροπή σε μένα που δεν θέλω ψεύτικους λογαριασμούς να βρίζουν κάτω από το ΔΙΚΟ ΜΟΥ προφίλ; Μάλλον μπερδεύεστε. Άλλο ένα σχόλιο με ευγένεια κι επιχειρήματα, που διαφωνεί σε κάτι κι άλλο ψεύτικοι λογαριασμοί που δεν έχουν τι να κάνουν και βρίζουν».

Δες το βίντεο της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved