Νίκος Μακρόπουλος: Τα παραπανίσια κιλά, ο 31χρονος γιος του και η αποκάλυψη για τη σύντροφό του
Showbiz

Νίκος Μακρόπουλος: Τα παραπανίσια κιλά, ο 31χρονος γιος του και η αποκάλυψη για τη σύντροφό του

Ο Νίκος Μακρόπουλος σε μία σπάνια συνέντευξη μίλησε στο Happy Day για την απόφασή του να κόψει το κάπνισμα, τα παραπανίσια κιλά, την σύντροφό του που είναι μαζί πολλά χρόνια αλλά και τον 31χρονο γιο του.

Αρχικά ο τραγουδιστής είπε: «Παίζω πάντελ και για λόγους υγείας και για λόγους φυσικής κατάστασης».

Και πρόσθεσε: «Είχα πάρει κάποια κιλά όταν έκοψα το τσιγάρο, εδώ και αρκετά χρόνια, τα οποία θέλω να τα διώξω και το πάντελ είναι ένας τρόπος, μαζί με τη διατροφή που έχω ξεκινήσει να κάνω. Να κάνω μια προσπάθεια να πέσω στα κιλά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Κάπνιζα τέσσερα πακέτα, αυτή τη στιγμή όμως είμαι ο μεγαλύτερος αντικαπνιστής όλων των εποχών. Αν δεν το πάρεις απόφαση εσύ να το κόψεις, θα σε κόψει εκείνο. Εγώ ήμουν στα πρόθυρα του να με κόψει, να με κόψει η αναπνοή».

Ο τραγουδιστής μίλησε για τη συνεργασία του με την Πάολα και αποκάλυψε στην Όλγα Λαφαζάνη: «Κάποτε δεν με πήραν σε σχήμα γιατί ήμουν ψηλός και οι άλλοι κοντοί»

Ο Νίκος Μακρόπουλος μίλησε και για τον μονάκριβο γιο του: «Ο Τάσος είναι 31 ετών, είναι αρχιτέκτονας και είμαι περήφανος για τον γιο μου… Γιατί να μη γίνω για δεύτερη φορά μπαμπάς;»

Όσον αφορά τη σύντροφό του, Γιούλη, δήλωσε: «Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Θαυμάζω το ήθος της συντρόφου μου. Έχει όλα τα καλά του κόσμου. Είναι ένας συγκαταβατικός και διακριτικός άνθρωπος…»

Εσείς έχετε δει την κούκλα σύντροφό του, Γιούλη Τάσσου;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved