Κουλίεβα: Η συγκίνηση για τη μητέρα της: «Η σχέση μου μαζί της με καθόρισε, ήταν πάντα δίπλα μας»
Showbiz

Κουλίεβα: Η συγκίνηση για τη μητέρα της: «Η σχέση μου μαζί της με καθόρισε, ήταν πάντα δίπλα μας»

Στην εκπομπή Δυο στις 10 φιλοξενήθηκε η Ταμίλα Κουλίεβα και μίλησε για όλα. Συγκινητικές ήταν οι στιγμές που αναφέρθηκε στη μητέρα της ενώ αποκάλυψε πώς στη σειρά που υποδύθηκε σε νεαρή ηλικία τη μητέρα, το μακιγιάζ βοήθησε ώστε να μεταμορφωθεί σε γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας.

«Η μητέρα μου ήταν πολύ μορφωμένη γυναίκα. Ήταν προγραμματιστής, χειριζόταν κομπιούτερ που έπιαναν ένα δωμάτιο.

koulieva-(1).jpg

Μιλάμε για τη δεκαετία του ’70 και δούλευε μέχρι τη δεκαετία του ’90. Με καθόρισε η σχέση με τη μητέρα μου. Νομίζουμε ότι μας καθορίζει η σχέση με τον πατέρα μας αλλά η μαμά αν είναι δυναμική, με προσωπικότητα. Ήταν πάντα δίπλα μας! Ήταν μια εργαζόμενη γυναίκα που τη θυμάμαι πως ετοιμαζόταν κάθε πρωί και έφευγε στη δουλειά και τι ώρα γυρνούσε. Ήταν πάντα κοντά μας και μέχρι τώρα…», είπε ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε πως:

«Με καθόρισε η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση και την πορεία μου συνολικά. Πολλές φορές όταν σου έρχονται τα πράγματα δεν μπορείς να έχεις κρίση, γνώμη για αυτό που κάνεις τη δεδομένη στιγμή. Σήμερα βλέποντας αυτά τα πλάνα, σίγουρα με καθόρισε και ήταν ωραία αφετηρία για μένα. Το ότι ουσιαστικά αυτή η σειρά ασχολήθηκα με τη γυναίκα, τα θέλω της και τα πρέπει, ήταν αρκετά μπροστά.

koulieva-(3).jpg

Για μένα ήταν σημαντικό να ακολουθήσουν οι θεατές αυτή τη γυναίκα και να τους πείσει ότι αυτή είναι, που έχει αυτόν τον γιο, έχει αυτό το περιβάλλον, είναι αυτής τη γενιάς. Μέχρι κάποια επεισόδια κάναμε και ένα ενισχυμένο μακιγιάζ και μετά το ξεχάσαμε. Που ήταν τεράστια η χαρά η δική μου. Όταν έμαθα ότι έχουμε διαφορά 2 χρόνια με τον Μαρκουλάκη, αναρωτήθηκα πως ήρθε η ιδέα να ενσαρκώσω αυτό τον ρόλο. Έχουμε χτίσει αυτή τη σχέση με τον Κωνσταντίνο που είναι αγαπησιάρικη. Ήταν υποστηρικτικός γιατί ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστούσα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved