Σπυροπούλου: Βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της! Η μεταλλική μίνι φούστα και τα ιδιαίτερα πέδιλα
Showbiz

Σπυροπούλου: Βραδινή έξοδος με τον σύζυγό της! Η μεταλλική μίνι φούστα και τα ιδιαίτερα πέδιλα

Σε μια από τις σπάνιες βραδινές τους εξόδους απαθανατίστηκαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Το ζευγάρι ευδιάθετο και χαμογελαστό διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο οπού εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη και φυσικά τα βλέμματα τράβηξε πάνω της η Κωνσταντίνα με την φανταστική της εμφάνιση.

Για τη νυχτερινή της έξοδο η όμορφη παρουσιάστρια επέλεξε ένα υπέροχο σύνολο.

3992_VASILIS_STATHOKOSTOPOYLOS_KONSTANTINA_SPIROPOYLOY_3112023.jpg

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος-Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μίνι μεταλλική φούστα που αναδείκνυε τα καλογυμνασμένα πόδια της, συνδυασμένη με μαύρο τοπ, κοσμήματα που ταίριαζαν στο look της ενώ το σύνολο ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα, πολύ εντυπωσιακά!

Δες την στη gallery

«Θέλοντας και μη επανήλθα στα κιλά μου. Δεν ήταν και αυτοσκοπός μου. Νομίζω όλες οι γυναίκες με καταλαβαίνουν και οι μαμάδες κυρίως ότι θέλουμε να είμαστε αρεστές στον εαυτό μας και στον σύζυγό μας. Δεν ήθελα να αγοράσω και καινούργια ρούχα. Δεν έχασα και ποτέ την όρεξη να ασχοληθώ με εμένα. Μου αρέσει η ομορφιά. Δεν θεωρώ ότι επειδή γινόμαστε μαμάδες πρέπει να ξεχνάμε και τον εαυτό μας. Πήρα 30 κιλά στην εγκυμοσύνη», έχει πει η ίδια σε συνέντευξή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved