Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη στο Εφετείο - Η «συγγνώμη» που δεν ειπώθηκε
Showbiz

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη στο Εφετείο - Η «συγγνώμη» που δεν ειπώθηκε

Η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας, Σταυρούλα - Αντιγόνη Πριλή, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» για την εντολέα της.

Kεκλεισμένων των θυρών διεξάγεται ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Θεσσαλονίκης η δίκη του Στάθη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος κατηγορείται για δημοσιοποίηση υλικού με προσωπικές στιγμές πρώην ερωτικής του συντρόφου, μέσω του διαδικτύου, κατ’ εξακολούθηση.

Το αίτημα για να γίνει το δικαστήριο χωρίς δημόσιο ακροατήριο υπεβλήθη από την πλευρά της καταγγέλλουσας και έγινε δεκτό.

panagiotopoulos-(2).jpg

Η διαδικασία, σύμφωνα με πληροφορίες, διεκόπη για τη Δευτέρα, ενόψει της εισαγγελικής πρότασης. Ήδη εξετάστηκε η καταγγέλλουσα, η οποία επανέλαβε τις καταγγελίες της, ενώ απολογήθηκε και ο κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό του συνηγόρου υπεράσπισής του, ο πρώην τηλεπαρουσιαστής αποδέχεται την πράξη του, τονίζοντας ότι δεν ενήργησε με σκοπό να επιφέρει βλάβη στην παθούσα, ενώ υποστήριξε ότι επρόκειτο για «πάθος», προϊόν διαπιστωμένης ψυχικής νόσου.

«Περίμενε έστω μία προσωπική συγνώμη που – δυστυχώς – δεν υπήρξε»
Η δικηγόρος της πρώτης καταγγέλλουσας, Σταυρούλα – Αντιγόνη Πριλή, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» για την εντολέα της.

panagiotopoulos-02-1-1.jpg

«Και πρωτοδίκως είχαμε ζητήσει η διαδικασία να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, γιατί μιλάμε για ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Θέλουμε να προστατεύσουμε την ήδη προσβεβλημένη και πληγείσα προσωπική ζωή της εντολέα μου».

Για την ψυχολογική κατάσταση της καταγγέλλουσας περιέγραψε η δικηγόρος της: «Μιλάμε για πέντε χρόνια δικαστικού αγώνα, οπότε ένας άνθρωπος που έχει υποστεί αυτή τη βλάβη η ψυχολογική της κατάσταση είναι χειρότερα από την αρχή. Δεδομένου ότι ήρθε αντιμέτωπη σε αυτό το δικαστήριο (με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο) και περίμενε έστω μία προσωπική συγνώμη που – δυστυχώς – δεν υπήρξε. Κατ΄ιδίαν δεν μίλησαν, δεν την προσέγγισε. Είχε έρθει σε επικοινωνία προσπαθώντας να την πείσει ν’ αποσύρει την όλη διαδικασία. Δεν θεωρούμε έμπρακτη την ‘συγνώμη’ του και την μετάνοιά του».

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved