Γαρδέλης: Παραμένει στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί - Οι νέες δηλώσεις της μητέρας του

Σταμάτης Γαρδέλης

Showbiz

Γαρδέλης: Παραμένει στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική στο Δαφνί - Οι νέες δηλώσεις της μητέρας του

Ο Σταμάτης Γαρδέλης παραμένει νοσηλευόμενος στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για την εφημερίδα, On Time ο γνωστός ηθοποιός παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό ζήτησε βοήθεια. Ο ηθοποιός ήρθε σε απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Ο ηθοποιός παρακολουθείται από τους θεράποντες ιατρούς, οι οποίοι προσπαθούν να προσδιορίσουν την κατάσταση της ψυχικής του υγείας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής, Το πρωινό ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει κλειστό το κινητό του και μιλά με ελάχιστα πρόσωπα. Επισκέψεις δεν έχει δεχθεί, αλλά έχει δεχθεί πολλές κλήσεις στο κινητό του και ο ίδιος ανταποκρίνεται σε οποιοδήποτε τηλεφώνημα επιθυμεί.

gardelis.jpg

Η μητέρα του που είναι δίπλα του και έκανε νέες δηλώσεις στο Πρωινό.

Η μητέρα του Σταμάτη Γαρδέλη είπε χαρακτηριστικά: «Είναι χάλια, μία ανεβαίνει, μία κατεβαίνει. Δεν είναι και τόσο καλά, αλλά ούτε άσχημα είναι. Εξετάσεις του κάνουν. Στενοχωρημένος είναι, κουρασμένος είναι, στενοχωρημένος είναι που αρρώστησε. Το μεσημέρι θα με πάρει τηλέφωνο. Για όσους ενδιαφέρονται για το παιδί μου, τους ευχαριστώ».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ παρακάτω από το Πρωινό αλλά και τις νέες δηλώσεις της μητέρας του ηθοποιού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved