Ο στίχος που άλλαξε η Χαρούλα Αλεξίου από την «Πανσέληνο» και η συνεργασία με τον ΛΕΞ

Χάρις Αλεξίου

Showbiz

Ο στίχος που άλλαξε η Χαρούλα Αλεξίου από την «Πανσέληνο» και η συνεργασία με τον ΛΕΞ

Εκτός από την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, στίχο από το τραγούδι της «Πανσέληνος» άλλαξε και η Χαρούλα Αλεξίου. Για έναν τελείως διαφορετικό λόγο και σκοπό όμως και όχι λόγω του political correct.

Ο λόγος λοιπόν που άλλαξε ο στίχος από το αγαπημένο τραγούδι είναι το project «Reworks». Πρόκειται για 10 τραγούδια που είναι ήδη γνωστά στο ευρύ κοινό, με διαφορετική ενορχήστρωση όμως και λίγο... πειραγμένα.

Αντί λοιπόν η Χαρούλα Αλεξίου να λέει «τα ζήτησα όλα απ’ τη ζωή μου, τα πλήρωσα με την ψυχή μου», λέει «τα ζήτησα όλα απ’ τη ζωή μου, τα πλήρωσα με τη φωνή μου».

Πολύ ωραίο το μήνυμά της, αν σκεφτεί κανείς άλλωστε πως δεν έχει περάσει και πολύς καιρός από τότε που η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε για τη φωνή της, εξηγώντας τον λόγο που σταματάει το τραγούδι.

alexiou.webp

«Η φωνή μου δεν με ακούει πια», είχε πει χαρακτηριστικά!

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτό το νέο project με τίτλο «Reworks», υπάρχει και μια συνεργασία - έκπληξη με τον ράπερ ΛΕΞ. Οι δυο τους, σε μια μοναδική συνύπαρξη, στο κομμάτι «Φύγε» οι στίχοι του οποίου λένε: «Φύγε, απ’ τον παλιό εαυτό σου φύγε, αυτός είναι ο εχθρός σου, φύγε. Φύγε μακριά…»

Tracklist:

  1. Ο άνθρωπος του κάβου
  2. Εσύ με ξέρεις πιο πολύ (με τον Χρήστο Μάστορα)
  3. Άσπρο φεγγάρι
  4. Μια πίστα από φώσφορο
  5. Μία είναι η ουσία
  6. Ψυχές και σώματα
  7. Πανσέληνος (με την Kid Moxie)
  8. Φύγε (με τον ΛΕΞ)
  9. Μες στα δυο της μάτια (με τους O.P.A.)
  10. Το τανγκό της Νεφέλης

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved