Κλέλια Ανδριολάτου: Δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στη σκηνοθεσία
Showbiz

Κλέλια Ανδριολάτου: Δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στη σκηνοθεσία

Ήρθε η ώρα η Κλέλια Ανδριολάτου να δοθεί στον «Εραστή» της, στο θεατρικό έργο που σκηνοθετεί για πρώτη φορά με τον συμπρωταγωνιστή της, Πάνο Παπαδόπουλο.

Η πανέμορφη ηθοποιός αφήνει για λίγο τα γυρίσματα του «Maestro» και αποφασίζει να κυνηγήσει τα όνειρά της μέσω του δρόμου που της ανοίγει ο Χάρολντ Πίντερ, ρισκάροντας για πρώτη φορά από τον ρόλο της σκηνοθέτιδος. Πατώντας γερά στα πόδια της, αφοσιώνεται σε ένα από τα πιο γνωστά έργα του βραβευμένου με Νόμπελ συγγραφέα, το οποίο καταπιάνεται με τις ανθρώπινες σχέσεις ένα κομμάτι που η ίδια αποφεύγει να αναδεικνύει και για το οποίο δεν μιλά σχεδόν ποτέ. Αυτό το διάστημα μάλιστα το έχει βάλει, σύμφωνα με πληροφορίες σε... λειτουργία «ανενεργό».

klelia-andriolatou-spiti-(3).jpg

Από τις 23 Νοεμβρίου η ταλαντούχα ηθοποιός αφήνει την πολύ επιτυχημένη σειρά «Maestro» και παραδίδεται στην αγκαλιά του «Εραστή», που κάνει πρεμιέρα στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου. Με αφορμή το μότο του έργου «Θα αλλάξω για εσένα. Αυτό είμαστε. Αυτό είμαστε εμείς», ο Πίντερ επιδιώκει να φωτίσει τη σχέση ανάμεσα στους ήρωες να αποκαλύψει τη φθορά και την αγωνιώδη προσπάθεια να παραμείνουν «ζωντανοί» μαζί, παρόλο που η μεγαλύτερη μοναξιά μπορεί καμιά φορά να τρυπώνει σε ένα ζευγάρι.

Οι ήρωες του έργου, η Σάρα και ο Ρίτσαρντ, έρχονται αντιμέτωποι με την απόρριψη, ακόμη και με την αποστροφή τους προς το πρόσωπο που κάποτε ερωτεύτηκαν τρελά. «Για εμένα η απόρριψη είναι στενάχωρη, όπως για όλους τους συναισθηματικούς ανθρώπους. Την αντιμετωπίζω με λογική και σεβασμό», είχε πει στα πρώτα της καλλιτεχνικά βήματα η Κλέλια Ανδριολάτου, τότε που ακόμη δοκιμαζόταν στην τηλεόραση.

andriolatou-5.jpg

Κλέλια Ανδριολάτου

Την ίδια εποχή επίσης δήλωνε: «Εχω μάθει να κυνηγάω την τρέλα μου και το πάθος μου, όποιο κι αν είναι αυτό. Εμπιστεύομαι την τύχη και τις επιλογές μου». Περίπου οκτώ χρόνια μετά αποδεικνύεται συνεπής σε όσα έλεγε, καθώς είναι πλέον περιζήτητη στον χώρο και επιτυχημένη, γιατί πολύ απλά... κυνήγησε τα όνειρά της. Δουλεύοντας σκληρά για το θεατρικό στοίχημα που έβαλε με τον εαυτό της η Κλέλια δεν θα ξεκουραστεί, καθώς την άνοιξη θα επιστρέφει στη σειρά «Maestro» υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Πηγή Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved