«Βλέπω στον ύπνο μου ότι ξαναγύρισε η φωνή μου» - Η Αλεξίου για το «δώρο» του γιου της και το όνειρο
Showbiz

«Βλέπω στον ύπνο μου ότι ξαναγύρισε η φωνή μου» - Η Αλεξίου για το «δώρο» του γιου της και το όνειρο

Μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε η Χάρις Αλεξίου στον Θέμη Καίσαρη και το Podcast Ζοσιμάρ. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια και ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τον Λεξ και τον Χρήστο Μάστορα.

Ακόμη αναφέρθηκε στην ενασχόληση του γιου της ο οποίος αποφάσισε να αναλάβει την παραγωγή των τραγουδιών της και να δώσει μια νέα πνοή σε αυτά.

Η ίδια το θεωρεί ως δώρο που της έκανε ο γιος της και ήταν μεγάλη η έκπληξη αναφορικά με την απήχηση που έχουν.

HARIS-ALEXIOY1.jpg

Χάρις Αλεξίου

«Είναι ένα δώρο και για μένα, από τον γιο μου προς εμένα. Ήθελε να καταπιαστεί με τα τραγούδια, έχει και ο ίδιος πει κάποια στιγμή ότι “θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ με την παραγωγή των τραγουδιών σου όταν ήσουν στα ντουζένια σου”. Τότε άκουγε άλλες μουσικές! Το είχε βάλει αυτό στο μυαλό του να το κάνει. Εγώ ως παλιό μυαλό κατά αλλά όχι 100%, έχω κάνει πράγματα που είναι πιο νεαρά από την ηλικία μου, είχα τον φόβο ότι αυτός ο ήχος που είχαν τα τραγούδια μου παλιά γιατί να τα πειράξουμε; Ο Μάνος επέμενε και με έπεισε να του πω το “ναι” να το προχωρήσει. Τελικά έγινε με όλη την αγωνία που τράβηξε για να με ικανοποιήσει το αποτέλεσμα. Είναι δύσκολο να δουλεύει το παιδί με τον γονιό του. Το δώρο αυτό ήταν για εμένα.

undefined

Χάρις Αλεξίου

Πέραν το ότι τα τραγούδια δεν πρέπει να μένουν μουσειακά, πρέπει να το βοηθήσουμε. Και αν αγαπάει και τον άνθρωπο που το τραγουδάει του το κάνεις πιο εύκολο. Έτσι διάλεξε δύο ταλαντούχους ανθρώπους και ξεκίνησε αυτό το ταξίδι. Κατά καιρούς μου έβαζαν και άκουγα. Τους πρότεινα και κάποια ανέκδοτα κομμάτια. Μέχρι και από μια κασέτα βρήκαν κομμάτι που το είχα κάνει ντέμο κάποτε. Ήταν το “άσπρο φεγγάρι”. Σε μια περίοδο καινούργια που ζω στη ζωή μου, έχοντας αφήσει πίσω μου τις συναυλίες, δεν τραγουδάω πια και αποχαιρέτησα το κοινό μου. Ήταν μια απόφαση στο να πω το “ναι” γιατί πολλοί νομίζουν ότι τραγουδάω από την αρχή. Δεν θέλω να εξαπατηθεί κανείς. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι υπάρχει τόση χαρά ενώ έχει λίγες ώρες που έχει κυκλοφορήσει. Δεν είναι φορτωμένα τα τραγούδια, είναι λίγο διαφορετικά. Ένας άνθρωπος που έχει φύγει από τη ζωή, δεν πιστεύω ότι ασχολείται ο κόσμος μαζί μου. Δεν περίμενα ότι θα έχει υπάρξει αυτή η ανταπόκριση. Χαίρομαι που πέτυχε το στοίχημα του Μάνου.

Βλέπω στον ύπνο μου ότι τραγουδάω και ότι ξέρω ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω πια. Και λέω “κοίτα, ξαναγύρισε η φωνή μου”. Και είναι πολύ ωραία που το βλέπω στον ύπνο μου. Είναι πράγματα που δεν μπορείς να πεις “οκ, πάει”. Αυτό που ισχύει είναι αυτό!».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved