Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Κοιτώ τον ουρανό και επικοινωνώ με τον Παντελή - Μου δίνει δύναμη»
Showbiz

Κωνσταντίνος Παντελίδης: «Κοιτώ τον ουρανό και επικοινωνώ με τον Παντελή - Μου δίνει δύναμη»

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης συγκινεί στο MEGA Καλημέρα για τα όσα είπε για τον αξέχαστο τραγουδιστή και αδερφό του, Παντελή.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης αναφέρθηκε στην ανάρτηση που έκανε για τον αδερφό του, Παντελή Παντελίδη για την ημέρα των γενεθλίων του τραγουδιστή (23/11/1983), ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης στις 18 Φεβρουαρίου του 2016.

«Κούκλε μου δεν θα ξεχαστείς ποτέ! Σήμερα τα κεράκια στον Παράδεισο δεν θα τα σβήσεις μόνος σου, θα έχεις και παρέα», ανέφερε στην ανάρτησή του στο Instagram ο Κωνσταντίνος Παντελίδης.

201510251123020.1624_PANTELIS_PANTELIDIS_23102015.jpg

«Σήμερα θα γινόσουν 40 χρονών ΠΑΝΤΕΛΟ μου. ΛΕΙΠΕΙΣ σε όλους μας όσο δεν φαντάζεσαι. Κάθε μέρα είναι και πιο δύσκολη. Κάνε μια μεγάλη αγκαλιά το μπαμπά και θα τα ξαναπούμε» έγραψε ο Φίλιος Παντελίδης.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τον χαμό του αδερφού του, Παντελή.

«Δεν υπάρχει κάτι πιο δύσκολο να περάσει μία οικογένεια. Όπως το περνούν όλοι που χάνουν έναν τόσο δικό τους άνθρωπο. Η οικογένειά μου μου δίνει δύναμη γιατί θέλω να τους κάνω περήφανους», είπε αρχικά.

pantelidis2.jpg

«Αν με έβλεπε θα μου έλεγε ό,τι μου είχε πει πριν «φύγει». Ότι το έχω με τη μουσική και να προχωρήσω. Δεν είχαμε σκεφτεί να κάνουμε ντουέτο γιατί όταν «έφυγε» ο Παντελής ήμουν 13 ετών», συμπλήρωσε.

Για τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη, ο αδερφός του, Κωνσταντίνος, τόνισε πως, «θα κυκλοφορήσουν στην κατάλληλη ώρα με την φωνή μου».

pantelidis7.jpg

«Κοιτώ τον ουρανό και επικοινωνώ με τον αδερφό μου με τον δικό μου τρόπο, και νιώθω ότι μου δίνει δύναμη και στα εύκολα και στα δύσκολα», κατέληξε.

Δείτε όσα είπε παρακάτω στο Mega Καλημέρα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved