Πετρουλάκη-Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και είναι ακόμα σοκαρισμένη: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω»
Showbiz

Πετρουλάκη-Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και είναι ακόμα σοκαρισμένη: «Δεν μπορούσα να το πιστέψω»

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι ακόμα ένα θύμα ανάμεσα στους επώνυμους που έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης επιτήδειων που εκμεταλλεύονται την αναγνωρισιμότητά τους για να κερδίσουν χρήματα. 

Αφορμή για μία τέτοια δυσάρεστη εξέλιξη στη ζωή της στάθηκε το νέο πρόγραμμα γυμναστικής που λάνσαρε για τις κυρίες που βλέπουν σημαντικές αλλαγές στο σώμα τους μετά την εμμηνόπαυση. Επειδή το συγκεκριμένο work out plan είχε τεράστια απήχηση στις αναζητήσεις στα social media και το διαδίκτυο γενικότερα, κάποιοι επιτήδειοι εκμεταλλεύτηκαν την όλη κατάσταση προς όφελός τους.

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν επικοινωνούσαν μαζί μου γυναίκες για να με ευχαριστήσουν για το πρόγραμμα που αγόρασαν με 5 ευρώ στο διαδίκτυο» δήλωσε η Ελένη Πετρουλάκη, ακόμα σοκαρισμένη από ό,τι της συνέβη.

Και συνέχισε λέγοντας: «Δυστυχώς, σήμερα υπάρχουν πολλοί εξελιγμένοι και ευφάνταστοι τρόποι εξαπάτησης των πολιτών μέσω Διαδικτύου. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και καλό είναι να σκέφτεστε διπλά πριν βάλετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών και μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής».

Φυσικά η Ελένη Πετρουλάκη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να ακυρωθεί ο ψεύτικος λογαριασμός των επιτήδειων και να δοθεί ένα τέλος στην απάτη αυτή.

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved