Γαρδέλης: Ο όμορφος των '80s, οι επιτυχίες, η αποχή από την TV & ο Γολγοθάς με την ψυχική του υγεία
Showbiz

Γαρδέλης: Ο όμορφος των '80s, οι επιτυχίες, η αποχή από την TV & ο Γολγοθάς με την ψυχική του υγεία

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μπορεί να βρίσκεται τώρα στην επικαιρότητα με αφορμή την υγεία του και την νοσηλεία του σε ψυχιατρικό νοσοκομείο κάποτε όμως ήταν πρωτοσέλιδο σε όλα τα περιοδικά για την... γοητεία του και το ταλέντο του.

Ο ηθοποιός μεσουράνησε για δύο δεκαετίες με τις θαυμάστριες να αυξάνονται δραματικά μετά από την κυκλοφορίας κάθε νέας του ταινίας.

Η ηλικία και η καριέρα

Γεννήθηκε στην Αθήνα, την 1η Μαΐου του 1960 και είναι 63 ετών.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1981, σε ηλικία 21 ετών, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη Τα τσακάλια. Και αυτή ήταν αρχή των πάντων καθώς έγινε γνωστός και αγαπητός σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα από τις βιντεοκασέτες: Βασικά καλησπέρα σας (Οι ραδιοπειρατές), Ρόδα, τσάντα και κοπάνα, Σατανάδες στα σχολεία, Ταξίδι στην πρωτεύουσα, Καμικάζι αγάπη μου, Οι επικίνδυνοι, Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ, Όταν οι ρόδες χορεύουν, Περάστε φιλήστε τελειώσατε, ο Σταμάτης Γαρδέλης κατάφερε μέσα σε λίγα μόλις χρόνια να μετατραπεί σε ποπ είδωλο της δεκαετίας του 1980.

Παιδιά και προσωπική ζωή

Έχει κάνει έναν γάμο κι έχει δύο γιους. Οι μεγάλες του αγάπες είναι τα παιδιά του.

gardelis_arthro.jpg

Η αποχή από την TV και η επιστροφή

Τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ασχολούμενος κυρίως με το θέατρο, ενώ ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι εγκλωβίστηκε με τις βιντεοκασέτες και του έκαναν κακό.

Το 2010 - 2011 πραγματοποίησε διπλή επιστροφή στα τηλεοπτικά δρώμενα, συμμετέχοντας ως διαγωνιζόμενος στο πρόγραμμα Dancing with the Stars του ANT1 και κάνοντας εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά της Μυρτώς Κοντοβά και του MEGA Μίλα μου βρώμικα. Συμμετείχε και στον τρίτο κύκλο του τηλεοπτικού σόου Your Face Sounds Familiar που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 την περίοδο Φεβρουάριος-Μάιος 2016.

Ωστόσο η συμμετοχή του στα ριάλιτι δεν σταμάτησε εκεί καθώς λίγα χρόνια αργότερα τον είδαμε στη Φάρμα με τον Σάκη Τανιμανίδη και φέτος (2023) στο I' m a celebrity get me out of here του ΣΚΑΙ.

gardelis.jpg

Αμέσως μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι, ο Σταμάτης Γαρδέλης, παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, και μίλησε για το αυθαίρετο σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό.

«Όλα προς κατεδάφιση… Πρέπει να γκρεμιστούν γιατί έχω χρέος 80.000 ευρώ από αυθαίρετη δόμηση και έχουν βγάλει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό. Έχω αθωωθεί από το δασαρχείο ως ιδιοκτήτης, πληρώνω τους φόρους μου, και έρχεται πολεοδομία και μου βάζει πρόστιμο επειδή είπαν πως ήταν δάσος. Δεν έκλεψα κανέναν και με αντιμετωπίζουν σαν κλέφτη. Μου έχουν φτάσει τα χρέη μέχρι εδώ. Γκρεμίστε τα τώρα και δώστε μου πίσω όσα έχω δώσει. Με κοροϊδέψανε, έτρεχα στα δικαστήρια, δεν έχω χρόνο, έχω το άγχος. Έχεις ένα όνειρο και έγινε εφιάλτης. Είμαι σε αδιέξοδο», είπε ξεσπώντας ο ηθοποιός.

Η νοσηλεία στο Δαφνί

Ο ηθοποιός παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις, γι’ αυτό ζήτησε βοήθεια. Ήρθε σε απόγνωση, καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος, το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης παρακολουθήθηκε από τους θεράποντες ιατρούς και μετά από σχεδόν δύο βδομάδες πήρε εξιτήριο ενώ η είδηση της νοσηλείας του ήταν πρώτο θέμα για μέρες σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved