Όταν η showbiz έχει νεύρα - Όλα όσα έγιναν το 2023: Οι κόντρες και οι χωρισμοί που δε θα ξεχάσουμε
Showbiz

Όταν η showbiz έχει νεύρα - Όλα όσα έγιναν το 2023: Οι κόντρες και οι χωρισμοί που δε θα ξεχάσουμε

Ανασκόπηση 2023: Το 2023 το ενδιαφέρον σας ήταν μεγάλο για γνώριμα πρόσωπα του θεάματος που με χωρισμούς ή με δημόσιες αντιπαραθέσεις τους, δεν πέρασαν και πολύ καλά μέσα στη χρονιά! 

Μια ανάσα πριν φύγει το 2023 και πριν υποδεχτούμε το 2024, πάμε να δούμε τους χωρισμούς και τις κόντρες που μας απασχόλησαν στη διάρκεια της χρονιάς.

Η αλήθεια είναι πως κάποιοι χωρισμοί που έγιναν γνωστοί μέσα στο 2023, μας παραξένεψαν αρκετά αλλά υπήρξαν και κάποιοι άλλοι με τους οποίους δεν ξαφνιαστήκαμε καθόλου.

Οι κόντρες επίσης δεν έλειψαν ούτε το 2023 με πολλά πρόσωπα του θεάματος να «σφάζονται» στα τηλεοπτικά πλατό...

Μαυρίδης - Καθάργια: Εννέα μήνες κράτησε ο γάμος τους

Δρόμους χωριστούς μετά από εννέα μήνες γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια τον Φεβρουάριο του 2023.

Την είδηση του χωρισμού έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή Super Κατερίνα.

Μπουρδούμης – Δροσάκη: Τέλος μετά από 3 χρόνια γάμου

O Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη χώρισαν μετά από τρία χρόνια γάμου τον περασμένο Απρίλιο. Η είδηση του χωρισμού έσκασε μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, Πρωινό Μας.

Μαρκέλλα Γιαννάτου - Λευτέρης Χαρίτος: Χώρισαν λίγο πριν γίνουν γονείς

Λίγο πριν η Μαρκέλλα Γιαννάτου φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και μετά από σχέση που κράτησε 14 ολόκληρα χρόνια, η ηθοποιός και ο Λευτέρης Χαρίτος έδωσαν τέλος στον δεσμό τους. Η όμορφη ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη Μάγισσα του ΑΝΤ1 και ο γνωστός σκηνοθέτης της σειράς έγιναν γονείς και πλέον συνεργάζονται τηλεοπτικά.

giannatou-xaritos.jpg

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Λευτέρης Χαρίτος όταν ήταν ακόμα ζευγάρι.

Παπαθωμά-Πετράκος: Σιωπηλός χωρισμός

Μετά από μία κοινή πορεία δέκα χρόνων, πολλές ευτυχισμένες στιγμές και την απόκτηση δύο παιδιών, η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος, έδωσαν τέλος στη σχέση τους.

Ζέτα ΔούκαΜιχάλης Χατζηαντωνάς: Κεραυνός εν αιθρία

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση χωρισμού της Ζέτας Δούκα και του Μιχάλη Χατζηαντωνά. Η τελευταία κοινή εμφάνισή τους ήταν στα γενέθλια της κόρης τους, Θάλειας που έκλεισε τα 7 της χρόνια στις αρχές Απριλίου. «Ποτέ δεν νιώσαμε και δεν θα νιώσουμε. Δεν έχει καμιά αξία στα μυαλά και στις καρδιές μας. Είμαστε ενωμένοι ούτως ή άλλως για όλη μας τη ζωή. Οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μας ενώσει περισσότερο», έχει δηλώσει η ηθοποιός, αποφεύγοντας να μπει σε λεπτομέρειες για τον χωρισμό της από τον πατέρα της κόρης της.

IMG_1417.webp

Παναγιώταρου - Σχίζας: Ο πιο πολυσυζητημένος χωρισμός της χρονιάς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας χώρισαν οριστικά τον Μάιο του 2023 και όπως είχε γίνει γνωστό ο ένας έκανε τον άλλον unfollow στα social media και διέγραψαν κοινές φωτογραφίες τους αλλά και σχόλια. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έφυγε από το σπίτι όπου ζούσε με τον Στάθη Σχίζα και μετακόμισε σε ένα υπέροχο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Από τότε, παρ' όλο που ρωτιούνται από τους δημοσιογράφους για τις σχέσεις που διατηρούν πλέον, αποφεύγουν να μιλήσουν ο ένας για τον άλλον.

Κατερίνα Λάσπα - Νεκτάριος Νικολόπουλος: Τέλος στον γάμο τους μετά από 14 χρόνια

Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο, μετά από 14 χρόνια γάμου. Η παρουσιάστρια και ο γνωστός επιχειρηματίας, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στη Μύκονο και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, όμως δεν κράτησε για πάντα!

Ένας κύκλος έκλεισε και σύντομα θα κλείσει και τυπικά καθώς αναμένεται να υπογράψουν και το διαζύγιο. Έχουν ήδη μάλιστα τακτοποιήσει και τα πάντα αναφορικά με τα περουσιακά τους.

laspa-nikolopoulos-(1).jpg

Οι κόντρες του 2023

Γιώργος Λιάγκας - Δημήτρης Ουγγαρέζος

Άγρια κόντρα είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο πριν από μερικούς μήνες. Όλα ξεκίνησαν μετά το παράπονο που εξέφρασε ο πρώτος χωρίς να αναφέρει κάποιο όνομα. «Υπάρχει μία ταμπέλα σε πολλά γραφεία που μπαίνω εγώ μέσα και λέει: “Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος”, δηλαδή σε έχω ευεργετήσει;

Σε έχω βάλει δίπλα μου; Σου έχω δώσει ευκαιρία; Είναι βέβαιο ότι μετά από μερικά χρόνια θα έρθεις εσύ και θα γράφεις εναντίον μου. Το έχω βιώσει και εγώ πολλές φορές Τάσο μου και το βιώνω. Δεν πειράζει να είναι καλά» είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα» της εκπομπής του.

LIAGKAS-OUGGAREZOS.jpg

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έσπευσε να απαντήσει μέσα από το ραδιόφωνο, ρίχνοντας λάδι στη φωτιά. Και κάπως έτσι όλοι άρχισαν να μιλούν για κόντρα μεταξύ τους. Οι δύο πρώην συνεργάτες δε μιλάνε πλέον μεταξύ τους και παρ' όλο που προσφάτως συναντήθηκαν σε event, δεν αντάλλαξαν ούτε «γεια».

Κατερίνα Καινούργιου - Φαίη Σκορδά

Μία κόντρα άνευ προηγουμένου ξέσπασε στον τηλεοπτικό «αέρα», με την Κατερίνα Καινούργιου να χρησιμοποιεί σκληρή γλώσσα για τη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή της, με αφορμή την τοποθέτηση της δεύτερης αναφορικά με το πώς το «Super Κατερίνα» διαχειρίστηκε την κόντρα του Light με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

kainourgiou-skorda-640x426.jpg

Ανδρέας Μικρούτσικος - Light

To σχόλιο του Light για το τραγούδι «Ντερμπεντέρισσα» μέσα από live του Fame Story ήταν αρκετό για να ξεσπάσει ακόμη μία τηλεοπτική κόντρα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ξέσπασε κατά του τράπερ ο οποίος με τη σειρά του απάντησε.

«Πρέπει να εξαφανιστώ λίγο καιρό από τα δρώμενα, έχω beef με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Έχει μαζέψει ομάδα εκεί τη Super Κατερίνα και όλα τα…. τυπάκια εκεί του πάνελ και κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live. Έχω ενημερωθεί, να ξέρετε, αν εξαφανιστώ θα είναι γι’ αυτό», ανέφερε ο Light στο instagram.

231107093853_mikroutsikos-light.jpg

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στην πρωινή εκπομπή του Alpha: «Εγώ στην αρχή είχα χαρακτηρίσει ως έξυπνη την κίνηση του σταθμού να βάλει τον Light στην κριτική επιτροπή. Τον βάλανε, λοιπόν, και παραδέχομαι ότι εκφράζει ένα κομμάτι της νεολαίας με μία ραπ-τραπ, η οποία από τη βωμολοχία πηγαίνει στο βρωμόξυλο στα βραβεία». Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα ανάμεσα στο παλιό και το νέο αίμα της τηλεόρασης, χωρίς βέβαια ούτε αυτή η κόντρα να καταλήξει κάπου!

Ζήνα Κουτσελίνη - Μαίρη Συνατσάκη

Μπορεί να πέρασαν 9 ολόκληρα χρόνια, όμως η Ζήνα Κουτσελίνη δεν ξέχασε το σχόλιο που είχε κάνει η Μαίρη Συνατσάκη on air για την κόρη της.

Η ίδια θυμήθηκε πως τόσο η Μαίρη Συνατσάκη όσο και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν αναφερθεί σε εκείνη και το παιδί της στην τότε εκπομπή που παρουσίαζαν, με τίτλο Spata Live.

a2.jpeg

Συγκεκριμένα είπε ότι στην εκπομπή τους, «έβρισαν το παιδί της», κάτι το οποίο σε δηλώσεις της αργότερα αρνήθηκε η ίδια η YouTuber. Για τη συγκεκριμένη κόντρα όμως τοποθετήθηκαν πολλοί επώνυμοι, κυρίως αστέρες της τηλεόρασης, οι οποίοι θέλησαν να πάρουν θέση υπέρ της μίας ή της άλλης...

Εμείς με το καλό να υποδεχτούμε το 2024 και να ευχηθούμε λιγότερους... χωρισμούς και ακόμα λιγότερες κόντρες τη νέα χρονιά!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved