Εξοργισμένος ο Στάνκογλου με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου
Showbiz

Εξοργισμένος ο Στάνκογλου με τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Super Κατερίνα: Έξαλλος φαίνεται πως είναι ο Γιάννης Στάνκογλου για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε σήμερα 5/12 ότι επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και τον άκουσε εξοργισμένο. Όπως επεσήμανε, τα παιδιά του είναι σε ηλικία που μπορούν να διαβάσουν τα δημοσιεύματα και αυτό είναι κάτι τον ενοχλεί ακόμα περισσότερο, όταν διαβάζουν κάτι που δεν ισχύει για τον μπαμπά τους.


«Εγώ το πρωί μίλησα όχι με τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου αλλά με τον πατέρα Γιάννη Στάνκογλου και τον άκουσα εξοργισμένο. Τίποτα από όλα αυτά που γράφονται δεν ισχύει. Έχει δύο παιδάκια που αντιλαμβάνονται τα πάντα και βρίσκεται σε μια διαδικασία να μιλήσει στα παιδιά του για μια σχέση που δεν υπάρχει», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος.

goudaras.jpg

«Ο κύριος Στάνκογλου ντρέπεται για το δημοσίευμα. Με τη Σίσσυ έχουν βρεθεί μία φορά στο θέατρο και μία στην εκπομπή. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Αυτή τη στιγμή κλήθηκε να απαντήσει για μια σχέση που δεν υπάρχει», είπε λίγο μετά ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved